Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 30/03/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H SCEE ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ THIS IS FOOTBALL 2004 ΓΙΑ PS2...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Ανακοινώθηκε η άφιξη του
This Is Football 2004

23.02.2004
Δημιουργημένο από την γνωστή εσωτερική ομάδα ανάπτυξης του London Studio, το This Is Football 2004 έχει ανασχεδιαστεί ριζικά σε σχέση με τον προκάτοχό του και περιλαμβάνει πολύ περισσότερες επιλογές στην διαχείριση των ομάδων και των παικτών, δίνοντας έμφαση στην στρατηγική και προσφέροντας μια νέα και ενδιαφέρουσα διάσταση στη περίφημη σειρά των This Is Football.
Στο νέο παιχνίδι συμπεριλαμβάνονται περισσότεροι από 300 διαφορετικοί, φωτορεαλιστικής απεικόνισης ποδοσφαιριστές απ’ όλο τον κόσμο, περισσότερα από 23 διαφορετικά πρωταθλήματα, πάνω από 900 διαθέσιμες ομάδες και 18.000 παίκτες, ο καθένας με τα δικά του στατιστικά και ικανότητες. Το ανανεωμένο σύστημα της αξιολόγησης για κάθε ποδοσφαιριστή, επιτρέπει στους εικονικούς παίκτες που κινούνται στον αγωνιστικό χώρο να συμπεριφέρονται με τρόπο που πραγματικά θυμίζει τους πραγματικούς αντίστοιχους αθλητές. Με άλλα λόγια, ο Beckham είναι σε θέση να κάνει σέντρες ακριβείας από τα 50 μέτρα, ο Zidane να ντριμπλάρει πολλαπλούς αντιπάλους σαν να μην βρίσκονταν εκεί, ο Ronaldo να σημειώνει γκολ από οποιαδήποτε γωνία, ενώ… ο Seaman δείχνει πραγματικά ανήσυχος όταν αντίπαλοι εισβάλλουν στην μικρή του περιοχή!
Στην νέα έκδοση του This Is Football, τα συστήματα της πάσας και του σουτ που μπορούν να αξιοποιήσουν οι παίκτες είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ανανεωμένα, ώστε να επιτρέπουν μεγαλύτερη ελευθερία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο τρόπος με τον οποίο έχει υλοποιηθεί ο μετρητής ισχύος στα λακτίσματα αφήνει περιθώριο για κάθε είδους επιλογή: μία σέντρα-σουτ μπορεί να καταλήξει στο κεφάλι επιθετικού και από κει στο τέρμα, αλλά και… απευθείας στα δίχτυα, αν η επιδεξιότητα του παίκτη με το DualShock είναι τέτοια.
H αληθοφανής αίσθηση και ατμόσφαιρα του This is Football 2004 υποστηρίζεται  και από μία σειρά από άλλα στοιχεία. Μερικά από αυτά είναι ο σχολιασμός των αγώνων από διάσημους δημοσιογράφους, η πιστή τρισδιάστατη αναπαράσταση των γηπέδων, ο καιρός που αλλάζει σε πραγματικό χρόνο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, η συμπεριφορά των οπαδών στις εξέδρες οι οποίοι αντιδρούν στην εξέλιξη του αγώνα και η προσθήκη προπονητών, φυσιοθεραπευτών και τέταρτων διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο.
Οι δύο τελευταίες προσθήκες που σηματοδοτούν την εξέλιξη του This is Football 2004 σε σχέση με τους προκατόχους του είναι οι λειτουργίες Transfer Market και Career, οι οποίες επεκτείνουν την στρατηγική υφή του ποδοσφαιρικού τίτλου από το γήπεδο, στην αγορά παικτών και την αναζήτηση νέων ταλέντων, καθώς και στο management της ομάδας που ο παίκτης κατευθύνει.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr