Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/01/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η SONY ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΗΓΗ SA-CD ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...

AV BLOG 

SITE MAP


To SA-CD κάνει το επόμενο βήμα...
17.01.2007
Eχοντας μπει εδώ και χρόνια στην αγορά των οικιακών συστημάτων με πολλές συσκευές (διακριτές και σε ολοκληρωμένα συστήματα) το SA-CD δοκιμάζει από την εφετεινή χρονιά τις δυνατότητές του σε δύο πολύ σημαντικές αγορές: Αυτές των βιντεοπαιχνιδιών μέσα από το PS3, το οποίο αναμένεται στην Ευρώπη τον Μάρτιο και των ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου. Η είσοδος στην αγορά του in-car entertainment αναμένεται να γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, την εφετεινή άνοιξη μέσα από την σειρά Xplod της Sony (Xplod είναι το brand name που χρησιμοποιεί η εταιρία για τα συστήματα αυτοκινήτου). Η πρώτη συσκευή θα έχει κωδικό MEX-DV1000 και θα προσφέρει την δυνατότητα αναπαραγωγής του δικαναλικού τμήματος των SA-CDs, ενώ θα ακολουθήσει το MEX-DV2000 το οποίο θα είναι πανομοιότυπο σε δυνατότητες και επιδόσεις, με την διαφορά ότι θα μπορεί να αναπαράγει και το πολυκαναλικό μέρος των δίσκων. Αργότερα μέσα στη χρονιά (πιθανόν κοντά στην IFA) θα παρουσιαστεί μια μεγαλύτερη μονάδα η οποία θα μπορεί, επίσης, να αναπαράγει πολυκαναλικά SA-CDs και θα περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη αφής για τον χειρισμό της.
Ο λόγος για τον οποίο το SA-CD δεν είχε κάνει την εμφάνισή του στον χώρο των συστημάτων αυτοκινήτου είναι, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Sony, η έλλειψη των κατάλληλων ηλεκτρονικών που θα υποστήριζαν την εφαρμογή. Τα νέα players θα βασίζονται στην νέα πλατφόρμα της εταιρίας η οποία είναι γνωστή με την ονομασία Drive-SII και έχει σημαντικές διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενες.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr