Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/07/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ SONY...

AV BLOG 

SITE MAP


STR-DG820: Ο κορυφαίος της νέας σειράς ενισχυτών της Sony
26/06/2008
O STR-DG820 είναι ένας επτακάναλος ολοκληρωμένος AV, με γραμμικά στάδια εξόδου τα οποίο μπορούν αποδώσουν 100W ανά κανάλι. Ενσωματώνει αποκωδικοποιητές Dolby True HD και DTS Master Αudio ενώ μπορεί να διαχειριστεί και οκτώ κανάλια με γραμμικά σήματα PCM. Στον τομέα της εικόνας διαθέτει τέσσερις εισόδους HDMI v1.3 και μπορεί να δρομολογήσει σήματα μέχρι 1080p/24fps υποστηρίζοντας επίσης και x.v.colour. Αυτές οι προδιαγραφές τον κάνουν κατάλληλο για χρήση με πηγές Blu-ray. Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του ρυθμούς λειτουργίας Digital Cnema EX και Neural THX, ενώ τις ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες σε κάθε πολυκαναλικό σύστημα μπορεί να τις αναθέσει στοn γνωστό αυτόματο αλγόριθμο της Sony, ο οποίος χρησιμοποιώντας μικρόφωνο, μπορεί να ανιχνεύσει τις θέσεις και το μέγεθος όλων των ηχείων και να κάνει τις απαραίτητες επιλογές.
Ο STR-DG820 διαθέτει επίσης ενσωματωμένο δέκτη AM/FM καθώς και την θύρα ψηφιακών media (Digital Media Port) η οποία μέσω διάφορων προσαρμοστών επιτρέπει την σύνδεση φορητών media players όπως είναι τα Walkman (της ίδιας της Sony) ή το iPod. Ειδική επεξεργασία των σημάτων που προέρχονται από συμπιεσμένα αρχεία εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα. Ο ενισχυτής περιλαμβάνει ακόμη τέσσερις ψηφιακές εισόδους καθώς και αναλογικές εισόδους για πέντε ακόμη πηγές ήχου και εικόνας, ενώ είναι συμβατός με την τεχνολογία Bravia Sync που επιτρέπει τον κεντρικό τηλεχειρισμό όλων των συσκευών που συνδέονται μέσω HDMI.
Η νέα σειρά ενισχυτών AV της Sony περιλαμβάνει, ακόμη, τα μικρότερα μοντέλα STR-DG720 και STR-DG520 με ίδια ισχύ αλλά λιγότερες δυνατότητες (επιπροσθέτως ο STR-DG520 διαθέτει 5.1 κανάλια). Όλα είναι ήδη διαθέσιμα στην Ευρωπαϊκή αγορά.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr