Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/05/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ AV ΑΠΟ ΤΗΝ SONY...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέοι ολοκληρωμένοι AV από την Sony
14/05/2007
Είναι, μπορεί να πει κανείς, αρκετά σαφές ότι αυτή η σειρά συσκευών η οποία απευθύνεται στη μεσαία και κάτω κατηγορία τιμής, έχει βασιστεί στην εμπειρία της Sony από την σειρά ES. Κατ' αρχή και οι τρεις ενισχυτές χρησιμοποιούν το σύστημα ρύθμισης Digital Cinema Auto Calibration το οποίο κάνει τη ζωή του χρήστη πιο εύκολη κατά τις αρχικές ρυθμίσεις. Στην συνέχεια προσφέρουν καλή διαχείριση των σημάτων HDMI, με τον μικρότερο ενισχυτή να διαθέτει δύο εισόδους και μια έξοδο με δυνατότητα 1080i, και τους δύο μεγαλύτερους ενισχυτές να ανεβαίνουν μέχρι τα 1080p, επιτρέποντας μάλιστα τον διαχωρισμό του ασυμπίεστου πολυκαναλικού ήχου των νέων πηγών HD, προς επεξεργασία, και οδηγώντας ένα δικαναλικό downmix στην τηλεόραση. Επιπροσθέτως, ο μεγάλος ενισχυτής της σειράς διαθέτει και scaler/upconverter μέχρι τα 1080i/p (για τις interlaced και τις progressive πηγές αντιστοίχως). Ισως, το πλέον ενδιαφέρον κομμάτι, πάντως, είναι αυτό που ονομάζει η Sony "Digital Media Port". Πρόκειται για μια θύρα πολλαπλών χρήσεων όπου μέσω του κατάλληλου προσαρμοστή μπορεί να συνδεθεί μια ποικιλία από εξωτερικές πηγές από τις οποίες τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα (G710 και G910) μπορούν να πραγματοποιήσουν streaming αρχείων ATRAC, WMA, MP3 και AAC. Η εταιρία προσφέρει αυτή την στιγμή προσαρμοστές για τα Network Walkman της και για σύνδεση μέσω Bluetooth v2.0, ενώ τον Αύγουστο αναμένεται ο προσαρμοστής για ασύρματη δικτύωση μέσω IEEE802.11b/g (Wi-Fi) που θα επιρέπει το streaming από υπολογιστή μέσω μιας εφαρμογής client/server η οποία θα τον συνοδεύει.
Από πλευράς τυπικών χαρακτηριστικών, τώρα, ο STR-G510 είναι πεντακάναλος με ισχύ 5x100W και συμβατός με Dolby Digital, Pro Logic IIx και DTS, ο STR-G710 είναι εξακάναλος με ισχύ 6x100w και συμβατός με Dolby Digital EX/Pro-Logic IIx, DTS ES (Matrix/Discrete), DTS 96/24 και DTS Neo:6, ενώ ο STR-G910 είναι επτακάναλος με ισχύ 7x100w, έξοδο για τέσσερα υπογούφερ και συμβατός με Dolby Digital EX/Pro-Logic IIx, DTS ES (Matrix/Discrete), DTS 96/24 και DTS Neo:6. Ο STR-G510 είναι ήδη διαθέσιμος, ο STR-G710, αναμένεται μέσα στον Μάιο, ενώ ο μεγαλύτερος STR-G910 αναμένεται τον Ιούνιο.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr