Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/09/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  HOME THEATER IN A STAND ΑΠΟ ΤΗΝ SONY...

AV BLOG 

SITE MAP


RHT-G500: Home Theater in a Stand από την Sony
05/08/2008
To RHT-G500 περιλαμβάνει τρία ηχεία, κεντρικό και κυρίως, μαζί με τους απαραίτητους ενισχυτές και έναν επεξεργαστή που τρέχει τον αλγόριθμο S-Force Pro Front Surround ο οποίος εξασφαλίζει αίσθηση ήχου surround χωρίς την ανάγκη ύπαρξης οπίσθιων ηχείων και των ενοχλητικών καλωδίων τους. Μπορεί να υποστηρίξει τηλεοράσεις 32, 37 και 40 ιντσών και διαθέτει τρεις εισόδους HDMI με δυνατότητα χειρισμού σημάτων 1080p/24fps καθώς και x.v.Colour ώστε να μπορείτε να συνδέσετε ακόμη και BD players. Όντας προϊόν της Sony υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία Bravia Sync η οποία επιτρέπει την ενεργοποίηση ολόκληρου του συστήματος με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο ενώ διαθέτει και Digital Media Port που του επιτρέπει να συνδεθεί με φορητά media players, μέσω Bluetooth και WiFi ώστε να μπορείτε να ακούσετε την μουσική που έχετε αποθηκεύσει σε αυτά ενώ διαθέτει και τηλεχειριστήριο.
Το RHT-G500 είναι το μικρότερο της συγκεκριμένης σειράς προϊόντων (υπάρχουν ακόμη το RHT-G900 και το RHT-G1500 για μεγαλύτερες τηλεοράσεις) και είναι ήδη διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr