Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/11/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NEOI TITΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE ΓΙΑ ΤΟ PLAYSTATION 2...

AV BLOG 

SITE MAP


Nέα παιχνίδια (και επίσημο ελληνικό site) PS2

08.11.2004
Οι τέσσερεις νέες εκδόσεις κορυφαίων παιχνιδιών (SingStar, WRC, Τhis is Footbal και Sly) θα αναθερμάνουν το ενδιαφέρον των τακτικών παικτών και θα δώσουν την ευκαιρία σε νέους παίκτες να γνωρίσουν μερικούς από τους σημαντικότερους τίτλους:
Το SingStar Party, είναι η συνέχεια του SingStar που υπογράφει η δημιουργική ομάδα του London Studio. Το αρχικό SingStar, που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ενθάρρυνε τους παίκτες να... αφήσουν τον τραγουδιστή μέσα τους να εκφραστεί, αναλύοντας παράλληλα τον ρυθμό και την τονικότητα της φωνής τους για να κρίνει πόσο καλά τραγουδούν γνωστά μουσικά κομμάτια. Το SingStar Party επεκτείνει την βασική ιδέα του αρχικού τίτλου, προσθέτοντας μια μεγάλη γκάμα από επιλογές συμμετοχής πολλών παικτών, από δύο έως και οκτώ ταυτόχρονα. Με την λίστα των μουσικών κομματιών να επιτυγχάνει ισορροπία ανάμεσα σε πολύ πρόσφατες επιτυχίες όπως των Maroon 5 και των Scissor Sisters και κλασικές επιτυχίες των The Police και των Duran Duran, το SingStar Party έχει να προσφέρει κάτι για όλους και όλες, στη προσπάθειά τους να... διαπρέψουν με το μικρόφωνο.
Το This is Football 2005 είναι το νέο μέλος της οικογένειας ποδοσφαιρικών τίτλων της SCEE που έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Η νέα έκδοση για το 2005 δεν είναι απλώς αναβαθμισμένη  με νέα στατιστικά και συνθέσεις ομάδων αλλά περιλαμβάνει πιο εξελιγμένο gameplay, βελτιωμένο οπτικοακουστικό υλικό και ενδιαφέροντα διαδικτυακά χαρακτηριστικά. Στην αναπαράσταση της δράσης μέσα στο γήπεδο, ζωτικό ρόλο στην νέα έκδοση παίζει η  βελτίωση στην κίνηση των παικτών: η γκάμα των διαθέσιμων ελιγμών και προσποιήσεων χαρίζει στον παίκτη μεγαλύτερη ελευθερία επιλογών και του παρέχει την δυνατότητα να βρει το δικό του προσωπικό στυλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο TiF 2005 οι gamers θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τα διαφορετικά στυλ παιχνιδιού που καθιέρωσαν οι διάφορες ποδοσφαιρικές «σχολές» της Ευρώπης: θα μπορούν, για παράδειγμα, να «αισθανθούν» την διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού των Ιταλών, που επιβάλλουν τον ρυθμό τους με την κατοχή της μπάλας και την στρατηγική ανάπτυξη, και των Γάλλων, που προτιμούν το πιο αυθόρμητο, «ελεύθερο» και περίτεχνο σε προσωπικές ενέργειες ποδόσφαιρο.
Το WRC 4 δίνει την ευκαιρία στους φίλους των τεσσάρων τροχών να νοιώσουν την συγκίνηση της συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα  και στις 16 πίστες του WRC, και στις 5 ηπείρους. Περιλαμβάνοντας περισσότερες από 100 διαφορετικές διαδρομές –  Point to Point, Super Special, Shakedown και Sprint – το WRC 4 προσφέρει την ολοκληρωτική εμπειρία των αγώνων ραλλί στο PlayStation 2. Παρούσες είναι όλες οι αγωνιστικές ομάδες, τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί της σεζόν 2004, ενώ στο WRC 4 κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά δύο νέα αυτοκίνητα ραλί που δεν έχουν ποτέ περιληφθεί σε video game στο παρελθόν, τα Peugeot 307 WRC και Mitsubishi Lancer WRC 04. Οι παίκτες έχουν βεβαίως την δυνατότητα να αγωνιστούν σε όλες τις τοποθεσίες της φετινής σεζόν, συμπεριλαμβανομένων και των νέων στο Μεξικό και την Ιαπωνία.
To Sly 2: Band of Thieves δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να νοιώσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας… πραγματικός κλέφτης, με τρόπο χιουμοριστικό, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κινηθούν μέσα σε ευμεγέθεις, ανοιχτές, γεμάτες από πιθανότητες τοποθεσίες και υποχρεώνοντάς τους παράλληλα να αυτοσχεδιάσουν και να σκεφτούν δημιουργικά, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους.  Με τα ιδιαίτερα γραφικά της Sucker Punch και μία προσεγμένη σκηνοθεσία που δίνει ρυθμό στην δράση και επιτρέπει στον παίκτη να διευρευνήσει τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των χαρακτήρων για την εκμετάλλευση όλων των ιδιαίτερων ικανοτήτων τους, το Sly-2 θα είναι -μάλλον- άξιος συνεχιστής του Sly Cooper που πούλησε πάνω από ένα εκατομύριο αντίτυπα.
Τέλος, η Sony Hellas ανακοίνωσε την δημιουργία του επίσημου ελληνικού site για Playstation. Η Διαδικτυακή παρουσία του PlayStation, στην ηλεκτρονική διεύθυνση
http://www.playstation.gr, έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, προσφέρει ελληνόγλωσσο περιεχόμενο και ανανεώνεται ακολουθώντας όλες τις σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τα προϊόντα hardware και software της κονσόλας. Το site προσφέρει πληθώρα περιεχομένου και πληροφοριών για κάθε κάτοχο συστήματος ηλεκτρονικής διασκέδασης της Sony, με έμφαση στο PlayStation 2. Καλύπτει το σύνολο της ειδησεογραφίας που προκύπτει γύρω από κάθε θέμα σχετικό με τίτλους, περιφερειακά και το μέλλον του PlayStation, προσφέρει παρουσιάσεις επερχόμενων νέων τίτλων, αφιερώματα σε σημαντικά games ή σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, καθώς και άλλες χρηστικές πληροφορίες (ημερομηνίες κυκλοφορίας, τεχνική υποστήριξη με την μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων κλπ).
ΙΝFO: web: http://www.playstation.gr

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr