Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 30/11/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NEA ΝΕΤWORK WALKMAN ΑΠΟ ΤΗΝ SONY ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ATRAC3plus ΚΑΙ MP3...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέα Νetwork Walkman από την Sony

25.11.2004
Τα μοντέλα NW-E95 και NW-E99  είναι διαθέσιμα  από τα τέλη Νοεμβρίου και υποστηρίζουν τα format αρχείων ATRAC3plus και MP3. Το ΑΤΡΑC3plus είναι η πλέον πρόσφατη εκδοχή του proprietary codec της Sony (η αρχική μορφή του οποίου δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει το MiniDisc) και η συγκεκριμένη έκδοση επιτρέπει την επιλογή του λόγου συμπίεσης ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.
Τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένη μνήμη μεγέθους 512MB και 1GB αντίστοιχα, προσφέροντας  δυνατότητα αποθήκευσης έως και 22 CD στο μοντέλο NW-E95 και έως 46 CD στο μοντέλο NW-E99 με τη χρήση του format συμπίεσης ATRAC3plus.
Η αυτονομία της μπαταρίας των δύο νέων συσκευών ανέρχεται στις 70 ώρες, ενώ το βάρος τους είναι μόλις 40 γραμμάρια. Η Sony έχει εφοδιάσει τα νέα walkman της με ένα απλό user interface που χρησιμοποιεί λίγα πλήκτρα για τους βασικούς χειρισμούς και μενού για την πρόσβαση σε άλλες επιμέρους δυνατότητες. Η σύνδεση των συσκευών με τον "εξω" κόσμο γίνεται μέσω USB, ενώ η εταιρία, μαζί με τo walkman προσφέρει και το λογισμικό SonicStage που επιτρέπει την διαχείριση των tracks καθώς και την πρόσβαση στην διαδικτυακή υπηρεσία Connect που ξεκίνησε στην Ευρώπη τον Ιούλιο, από όπου ο χρήστης μπορεί να αγοράσει μουσική κωδικοποιημένη σε ATRAC3.  Τέλος, η Sony ανακοίνωσε ότι από τον Oκτώβριο, οι ιδιοκτήτες των παλαιότερων Network Walkman, με κωδικούς NW-E55 και NW-E75 μπορούν να κατεβάζουν μέσω του διαδικτύου αποκωδικοποιητή MP3 για τις συσκευές τους.
ΙΝFO: Sony Eλλάς, τηλ.: 210-678.2000, web: http://www.sony.gr, http://www.connect-europe.com

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr