Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/03/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H ...

AV BLOG 

SITE MAP


Nέο φορητό DVD-Video player από την Sony
23.02.2005
Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της φορητού DVD player για το 2005, με κωδικό MV-700HR. Η σχεδίαση της συσκευής αποτελεί κάτι το νέο, αφού αντίθετα με τις υπάρχουσες σχεδιάσεις οι οποίες θυμίζουν περισσότερο υπολογιστές laptop, η οθόνη βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος, ενώ η συσκευή διπλώνει, καταλαμβάνοντας λιγότερο χώρο. Εκτός από DVD, το Sony MV-700HR επιτρέπει την αναπαραγωγή συμπιεσμένου video DivX καθώς και δίσκων CD-DA, CD-R/RW και CD-MP3.  Είναι επίσης δυνατή η αναπαραγωγή αρχείων MP3 και η προβολή φωτογραφιών σε φορμά JPEG μέσω της υποδοχής Memory Stick. 
Η αυτονομία του MV-700HR εξασφαλίζεται από επαναφορτιζόμενο συσσωρευτή,  ενώ στο αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί η υποδοχή του αναπτήρα για την τροφοδοσία της συσκευής (διατίθεται βεβαίως και το κλασικό adaptor για την τροφοδοσία/επαναφόρτιση από το δίκτυο). Αν η χρήση στο αυτοκίνητο είναι συχνή προσφέρεται προαιρετικά ένα  ειδικό κιτ στήριξης στην ράχη των εμπρός καθισμάτων που εκτός απο τροφοδοσία προσφέρει και την δυνατότητα εύκολης εξαγωγής της συσκευής ώστε να μην κινδυνεύει από κλοπή.  Στις δυνατότητες του MV-700HR περιλαμβάνεται επίσης και θύρα υπερύθρων για ασύρματα ακουστικά.  Θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα (ασημί και μαύρο)
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr