Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/04/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΟ SONT DESIGN CENTER ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ MASTER CRAFT LOMBARDIA PROJECT...

AV BLOG 

SITE MAP


Μaster Craft Lombardia Project: Μία φωτό, 1000 λέξεις...
18.04.2007
Η έκθεση των σχεδίων του Master Craft Lombardia Projext έγινε στα πλαίσια του Salone Del Mobile, μιας από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσης επίπλου στον κόσμο. Στο Master Craft Lombardia Project συμμετέχουν δώδεκα ιταλικές εταιρίες σχεδιασμού και κατασκευών με αντικείμενα που εκτείνονται από την επεξεργασία ξύλου και δέρματος μέχρι τις κοπές μεταλλικών υλικών μεγάλης ακρίβειας με laser. Οι "Τεχνίτες της Λομβαρδίας" ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας μερικά από τα πλέον φιλόδοξα σχεδιαστικά project της Sony Design, του τμήματος δηλαδή της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από την αισθητική και την λειτουργικότητα των προιόντων της και έχει ως έδρα, από το 1961 οπότε και ιδρύθηκε, το Creative Center στο Τόκυο καθώς και έναν μεγάλο αριθμό από περιφερειακά γραφεία ανά τον κόσμο. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι το λιγότερο ενδιαφέρον και πολλά από τα προιόντα πραγματικά ξεχωρίζουν. Δείτε μερικά από αυτά:
Πολυθρόνα Surround Sound "ZA", σχεδιασμένη από τον Hiroki Oka (κατασκευή: Brunello Imbottiti) Τραπέζι με ενσωματωμένο προβολέα "TSUKI", σχεδιασμένο από τον Yuji Oikawa (κατασκευή: Laser Tech)

Φωτιστικό δαπέδου με ενσωματωμένο ηχείο "HANA", σχεδιασμένο από τον Hirotaka Tako (κατασκευή: Laser Tech) Hχείο "RIN", σχεδιασμένο από τους Masakazu Kanatani/Takahiro Tsuge (κατασκευή Remuzzi Camillo & Figlio)

Σύστημα στήριξης τηλεόρασης "SEN", σχεδιασμένο από τον Kiyoshi Ohta (κατασκευή Μarini Carlo Vetreria Artigiana) Kαλύμματα για Laptop "ΜΑΤΟΙ" σχεδιασμένα από τους Kanae Fukamatsu και Daigaku Kumano (κατασκευή: Gegia Bronzini, Guido Zocchi & Co και Riccardo Banfi).
ΙΝFO: web: http://www.sony.net/Fun/design/events/2007/milano/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr