Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/03/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ GIGA-JUKE ΤΗΣ SONY...

AV BLOG 

SITE MAP


Δύο νέα συστήματα στην σειρά Giga-Juke της Sony
10/03/2008
Η Sony ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα δύο νέων μοντέλων στην σειρά Giga-Juke. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύστημα με κωδικό NAS-SC55PKE το οποίο προσφέρει δυνατότητες υποστήριξης ασύρματων multiroom εγκαταστάσεων και ένα μικρότερο, με κωδικό NAS-E35HD το οποίο απευθύνεται σε χρήστες που δεν στοχεύουν σε εγκαταστάσεις multiroom και συμβιβάζονται με κάπως μικρότερες ταχύτητες στο ripping και την μεταφορά αρχείων.
Και τα δύο συστήματα περιλαμβάνουν μια κεντρική μονάδα, ηχεία δύο δρόμων, βιβλιοθήκης και τηλεχειριστήριο, ενώ το “55” περιλαμβάνει επίσης μια περιφερειακή μονάδα (NAS-C5E) η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε άλλο δωμάτιο και διαθέτει ενσωματωμένο ενισχυτή, ηχεία και επιτρέπει την πρόσβαση σε διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ο χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι πέντε τέτοιες μονάδες ώστε να καλύψει έναν σεβαστό αριθμό δωματίων με ασύρματο streaming.
O σκληρός δίσκος που χρησιμοποιήται είναι 80GB και επαρκεί για την αποθήκευση πολλών χιλιάδων τρακς, για τα οποία και οι δύο συσκευές μπορούν να διατηρήσουν metadata που προέρχονται από την βάση δεδομένων Gracenote. Μια σημαντική διαφορά των δύο συσκευών είναι οι codecs που υποστηρίζονται με το μεγάλο να προσφέρει MP3, WMA, Atrac και ασυμπίεστο PCM και το μικρό μοντέλο να αρκείται σε MP3. Το ripping των δίσκων γίνεται με ταχύτητα 16x στην περίπτωση του “55” και με 4x στην περίπτωση του “35” ενώ διαφορές υπάρχουν και στις ταχύτητες μεταφοράς αρχείων σε εξωτερικά players (50x και 10x αντιστοίχως). Και τα δύο συστήματα, τέλος, μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφές από αναλογικές πηγές και διαθέτουν docking station για iPod, ενώ το  NAS-SC55PKE διαθέτει τον αλγόριθμο x-DJ, ο οποίος μπορεί να κατατάξει κάθε τρακ σε μια από τις 27 διαθέσιμες θεματικές κατηγορίες, επιτρέποντας την εύκολη δημιουργία συγκεκριμένων προγραμμάτων ανάλογα με την διάθεση.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr