Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/02/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NEΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SONY.

AV BLOG 

SITE MAP


Nέες φωτογραφικές μηχανές από την Sony
20.01.200
Η Cyber-shot T33 είναι μία λεπτή μηχανή με αισθητήρα 5.1 megapixles και φακό Carl Zeiss Vario-Tessar ο οποίος προσφέρει οπτικό ζουμ x3.  Για την επεξεργασία της εικόνας χρησιμοποιήται ο επεξεργαστής Real Imaging της Sony και οι φωτογραφίες προβάλλονται σε μία έγχρωμη οθόνη lcd 2,5 ιντσών.  Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του ψηφιακό ζουμ x6, καθώς και μάκρο με δυνατότητα εστίασης σε αποστάσεις 10 χιλιοστών από τον φακό.  Προσφέρονται εννέα προγράμματα λήψης καθώς επίσης και ένα manual mode που επιτρέπει ρύθμιση της απόχρωσης, της οξύτητας και της αντίθεσης.  Eίναι επίσης δυνατή η λήψη βίντεο με ανάλυση 480x460 στα 30fps. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε Memory Stick και η μηχανή συνοδεύεται από το Cyber-shot Station που επιτρέπει την φόρτισή της και την επικοινωνία της με υπολογιστή, ενώ υποστηρίζεται και εκτύπωση φωτογραφιών μέσω PictBridge.
Η P200 διαθέτει την κλασική αισθητική των μικρών μηχανών της Sony, με το αλουμινένιο σώμα, τον ανασυρώμενο φακό και την χαρακτηριστική, καμπυλωμένη πλευρά και χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα 7.2 megapixels, φακό Carl Zeiss Vario-Tessar με οπτικό ζούμ x3 και τον επεξεργαστή Real Imaging για την επεξεργασία των φωτογραφιών., οι οποίες εμφανίζονται σε μία οθόνη lcd 2 ιντσών.  Η μηχανή προσφέρει εννέα προγράμματα λήψης καθώς και δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης της έκθεσης.  Η P200 μπορεί να εγγράψει και βίντεο με ανάλυση 480x460 στα 30fps, και επικοινωνεί με τον υπολογιστή μέσω USB 2.0, ενώ είναι συμβατή και με την βάση Cyber-shot Station η οποία προσφέρεται προαιρετικά.  Υποστηρίζεται εκτύπωση φωτoγραφιών μεσω PictBridge. Η αποθήκευση γίνεται σε Memory Stick.
Η Cyber-shot T33 διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά (με φινίρισμα Champagne Gold) ενώ αναμένεται μέσα στο Φεβρουάριο με λευκό σώμα.  Η Cyber-shot  P200 αναμένεται τον Μάρτιο.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr