Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/03/2010


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ SONY...

SITE MAP


Τα νέα ολοκληρωμένα συστήματα της Sony, συμβατά με Blu-ray και 3D

09/03/2010
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, τα νέα συστήματα θα υποστηρίζουν προβολή ταινιών 3D (το κορυφαίο 1000άρι), ανάλυση Full HD και ήχο σε 2.1 και 5.1 κανάλια τα οποία θα μπορούν να επεκταθούν ασύρματα, με την βοήθεια Wi-Fi, έως και τα 7.1 κανάλια. Δεν θα λείπει η συνδεσιμότητα DNLA, για streaming ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής το upscaling των DVD και το γνωστό XrossMediaBar στη θέση του user interface.
Το κορυφαίο σύστημα είναι το BDV-IZ1000W με συνολική ισχύ 1000W μέσω σταδίων S-Master και είναι το μόνο το οποίo θα υποστηρίζει και προβολή υλικού 3D. H σειρά θα περιλαμβάνει ακόμη το BDV-E370, με ισχύ 850W και ηχεία μικρού όγκου, το BDV-E870 με κυρίως ηχεία δαπέδου και μικρά περιφερειακά, το BDV-E970 με ηχεία δαπέδου στην θέση των κυρίως και των περιφερειακών και τα BDV-F700 και BDV-F500 τα οποία είναι συστήματα 2.1, το πρώτο με ηχεία δαπέδου και το δεύτερο με ηχεία desktop.
Όλα τα συστήματα φαίνεται να είναι σχεδιασμένα με βάση το νέο κόνσεπτ “Monolithic” που η Sony παρουσίασε για τις τηλεοράσεις τις για πρώτη φορά στην CES, “τρέχουν” την βάση μεταδεδομένων της Gracenote και μπορούν να ελεγχθούν μέσω κατάλληλης εφαρμογής από iPhone και iPod.
Το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινώσει η εταιρία προβλέπει την είσοδο στην αγορά των BDV-E370 και BDV-E870 τον Μάρτιο, των “μικρών” BDV-F500 και F700 τον Απρίλιο, του BDV-E970W τον Ιούνιο και του κορυφαίου BDV-IZ1000W τον Σεπτέμβριο (πιθανότατα στα πλαίσια της IFA).
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr