Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/03/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H SANDISK ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΟ MP3 PLAYER...

AV BLOG 

SITE MAP


Nέο MP3 player από την SanDisk
22.02.2005
Η  SanDisk είναι περισσότερο γνωστή για τα συστήματα αποθήκευσης και τις αντίστοιχες συσκευές προσπέλασής τους, έχει ωστόσο παρουσιάσει και προσωπικά audio players. Mετά το Cruzer MP3 Companion, παρουσίασε το νέο, μικρό σε μέγεθος και εύχρηστο MP3 Player, με την, μάλλον απλή, ονομασία Digital Audio Player. Τα δύο κύρια χαρακτηριστικά του νέου αυτού player της SanDisk είναι ότι έχει ενσωματωμένη μνήμη (που μπορεί να φτάσει το 1GB) καθώς και ραδιοφωνικό δέκτη.
Το Digital Audio Player διαθέτει θύρα USB 2.0 μέσω της οποίας o χρήστης έχει τη δυνατότητα να κάνει download των αγαπημένων του τραγουδιών, και να τα ταξινομήσει με τη σειρά που εκείνος θέλει. Το user interface είναι απλό και διευκολύνει την "on the road" χρήση της συσκευής. Το DAP υποστηρίζει ψηφιακό tuner με δυνατότητες αποθήκευσης μέχρι και 20 σταθμών και μικρόφωνο εγγραφής φωνητικών μηνυμάτων.  Με 16 ώρες αυτονομίας (για την συσκευή με χωρητικότητα 1GB) το DAP προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε τρεις βασικές χωρητικότητες και τρία διαφορετικά αντίστοιχα χρώματα: 256ΜΒ (κόκκινο), 512ΜΒ (μπλε) και 1GB (ασημί).
Στη συσκευασία του περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα: θήκη μεταφοράς, ακουστικά καθώς και καλώδια USB (2.0).
ΙΝFO: Δ.&Ι. Δαμκαλίδης Α.Ε. τηλ.: 210-941.0888, web: http://www.damkalidis.gr, http://www.sandisk.com

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr