Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/01/2007


english abstract

 

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: Η ROTEL ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ CES 2007...

AV BLOG 

SITE MAP


Δυναμική εμφάνιση της Rotel στην CES 2007...
07.01.2007
Η Rotel, στα πλαίσια της CES 2007, παρουσίασε μια ενδιαφέρουσα ποικιλία νέων συσκευών δίνοντας μια κάποια έμφαση στον χώρο των συστημάτων οικιακής διασκέδασης, χωρίς πάντως να ξεχνά τους πιστούς "δικαναλικούς" φίλους της.
Ξεκινώντας από το κομμάτι της εικόνας, η εταιρία παρουσίασε το νέο RDV-1093 ένα DVD Video player με ενσωματωμένο scaler που του επιτρέπει να ανέβει μέχρι τα 1080p μέσω της εξόδου HDMI και transport ικανό να διαβάσει DVD, DVD-R/RW, DVD-Audio, CD-DA και CD-R/RW καθώς και δίσκους με αρχεία mp3 και wma. Στον τομέα των ραδιοενισχυτών AV 5.1, παρουσιάστηκε ο RSX-1058, με τελικά στάδια που μπορούν να αποδώσουν 75W ανά κανάλι, τέσσερεις εισόδους HDMI και δυνατότητα upconversion των αναλογικών πηγών βίντεο μέχρι τα 1080i. Για τους χρήστες που θα ήθελαν να αναβαθμίσουν την εικόνα τους από την συμβατική ανάλυση των DVD players, η Rotel παρουσίασε, τέλος, ένα εξωτερικό scaler με κωδικό RVE-1060 ο οποίος προσφέρει εισόδους HDMI καθώς επίσης και εισόδους αναλογικών σημάτων βίντεο και μπορεί να πραγματοποιήσει scaling μέχρι τα 1080i. Για τους φίλους του δικαναλικού ήχου, τώρα, η Rotel παρουσίασε τον προενισχυτή RC-1082 και τον τελικό ενισχυτή RB-1072, με το γνωστό "στενό" προφιλ στο οποίο μας έχει συνηθίσει τελευταίως.  Ο προενισχυτής διαθέτει εννέα εισόδους από τις οποίες η μια είναι κατάλληλη για φωνογραφικές κεφαλές (κινητού μαγνήτη ή πηνίου) με τον προενισυχτή phono να υλοποιήται με διακριτά εξαρτήματα. Η επιλογή των εισόδων γίνεται με ηλεκτρονόμους ενώ διατίθεται τηλεχειρισμός και μια είσοδος line στην πρόσοψη όπου μπορεί να τοποθετηθεί mp3 player ή κάποιο άλλο προσωπικό ηχοσύστημα με έξοδο line ή ακουστικών.  Ο τελικός ενισχυτής διαθέτει διακοπτικά στάδια ισχύος, τάξης D, και μπορεί να αποδώσει 2x100w. Xρησιμοποιεί τις γνωστές τεχνολογίες MECC/COM της Rotel οι οποίες (κατά την εταιρία) ελαχιστοποιούν κάποια από τα εγγενή προβλήματα των διακοπτικών ενισχυτών ενώ η συνολική σχεδίαση βασίζεται στο -επίσης γνωστό από παλαιότερες συσκευές- Balanced Design Concept.
Oλες οι νέες συσκευές αναμένονται στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2007.
ΙΝFO: Τηλεοπτική, τηλ.: 210-98.95000 web: http://www.rotel.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr