Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/06/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H ROGUE AUDIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ACOUSTIC DESIGN...

AV BLOG 

SITE MAP


H Rogue Audio στην Ελληνική αγορά
13/06/2008
H Rogue Αudio είναι μια εταιρία με έδρα την Νέα Υόρκη, γνωστή για τις λαμπάτες σχεδιάσεις της, πολλές από τις οποίες έχουν αρκετά λογικές τιμές. Αν κρίνουμε από τα γραφόμενα στον δικτυακό τόπο της Rogue, άποψη των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν είναι ότι τα κυκλώματα λυχνιών υπερτερούν αυτών με ημιαγωγούς (άποψη αρκετά διαδεδομένη και ανάμεσα στους audiophiles όπως σίγουρα θα γνωρίζετε...) αλλά, αν κινούνται σε υψηλή ποιότητα, είναι ακριβότερα στην υλοποίησή τους. Επομένως θα πρέπει να καταβάλλεται προσπάθεια ώστε οι τιμές να παραμένουν σε χαμηλό επίπεδο. Η εταιρία προσπαθεί να διατηρήσει το κόστος χαμηλά αλλά χωρίς υπερβολικές “οικονομίες”. Χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά, συναρμολόγηση με το χέρι και προσεγμένη αισθητική.
Η σειρά προϊόντων της Rogue Audio περιλαμβάνει τον κορυφαίο τελικό Zeus, μια σχεδίαση που αποδίδει 225W ανά κανάλι με 12KT88 οι οποίες μπορούν να συνδεσμολογηθούν είτε ως καθαρές τρίοδοι είτε σε τοπολογία Ultralinear, τον, επίσης κορυφαίο, προενισχυτή Hera, με ρωσικές στρατιωτικές λυχνίες 6Η30P, εξασθενητή 120 σημείων με ειδικά κατασκευασμένο στην Ελβετία επιλογέα και εξωτερικό τροφοδοτικό καθώς επίσης και τους πιο “προσγειωμένους” προενισχυτές Perseus και Ninety-Nine και τον τελικό ενισχυτή Stereo 90 (επίσης με ΚΤ88 και δυνατότητα επιλογής τριοδικής/Ultralinear λειτουργίας).
Στα προϊόντα της εταιρίας περιλαμβάνονται επίσης οι μονομπλόκ M-150, ο ολοκληρωμένος Tempest καθώς και ένας εξωτερικός προενισχυτής phono για κεφαλές κινητού πηνίου και μαγνήτη με το όνομα Stealth. Η Rogue επέστρεψε στην αγαπημένη της ονοματολογία, εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία με την σειρά Titan. Πρόκειται για τρεις συσκευές, τον προενισχυτή Metis (με ενσωματωμένο phono solid state), τον τελικό Atlas (με EL-34 στην έξοδο) και τον ολοκληρωμένο Cronus (με EL-34 στο στάδιο εξόδου και 12AX7 στην προενίσχυση. Και οι τρεις συσκευές έχουν τιμές κάτω από τα δύο χιλιάδες δολάρια, αποτελώντας έτσι έναν καλό τρόπο εισόδου στον χώρο της audiophile λάμπας.
Τα προϊόντα της Rogue Audio αντιπροσωπεύονται στην ελληνική αγορά από την Acoustic Design.
ΙΝFO: Acoustic Design, τηλ.: 210-677.3132, web: http://www.acousticdesign.gr/, http://www.rogueaudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr