Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/07/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ AC REGENERATOR ΤΗΣ PS AUDIO...

AV BLOG 

SITE MAP


Power Plant Premier: Το κορυφαίο conditioner της PS Audio...
06/07/2007
To Power Plant Premier παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τέλος της περασμένης χρονιάς και αμέσως προσέλκυσε το ενδιαφέρον όσων προβληματίζονται με την ποιότητα της τροφοδοσίας των συσκευών τους από το δίκτυο. Σύμφωνα με την εταιρία, το Power Plant Premiere είναι το κορυφαίο προιόν της σειράς Power Plant. Οπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα ac regenerators της PS Audio, έτσι και στην περίπτωση του Premiere χρησιμοποιήται ένας ταλαντωτής που παράγει ένα ημιτονοειδές σήμα με πολύ χαμηλές παραμορφώσεις το οποίο με την σειρά του οδηγεί έναν ενισχυτή τάξης AB. Η έξοδος του ενισχυτή αυτού χρησιμοποιήται για την τροφοδοσία των συσκευών. Σε αντίθεση, όμως, με τα περισσότερα μοντέλα, εδώ χρησιμοποιήται δυναμικός έλεγχος του τροφοδοτικού ώστε να αυξάνεται σημαντκά ο συντελεστής απόδοσης, ο οποίος φθάνει, στην περίπτωση του Premiere το 85%, ενώ στα προηγούμενα μοντέλα ήταν μόνο 50%. Το Premiere μπορεί να χειριστεί φορτία μέχρι 1500W διαθέτοντας δέκα ρευματοδότες μοιρασμένους σε πέντε IsoZones, όπως τις ονομάζει η PS Audio, δηλαδή σε απομονωμένες μέσω φίλτρων ομάδες ώστε η μια γραμμή τροφοδοσίας να μην επηρεάζει την άλλη με θόρυβο.
Το Power Plant Premiere προσφέρει προστασία από αιχμές και υπερτάσεις καθώς επίσης και σταθεροποίηση, ενσωματώνει την τεχνολογία MultiWave (του Doug Goldberg) η οποία βελτιστοποιεί την μοργή της κυματομορφής (αλλάζοντας ελαφρώς την ημιτονοειδή της μορφή) και την τεχνολογία CleanWave (για τον απομαγνητισμό των μετασχηματιστών) ενώ προσφέρει δυνατότητα απεικόνισης της αρμονικής παραμόρφωσης και της τιμής  της τάσης εισόδου και της τάσης εξόδου (για τους χμμμ... υπερβολικά προσεκτικούς...). Ο εξοπλισμός του Power Plant PRemier συμπληρώνεται από το γνωστό power sequencer (που επιτρέπει την εκκίνηση του συστήματος με συγκεκριμένη σειρά) καθώς και τις απαραίτητες συνδέσεις ώστε να ενσωματωθεί σε ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού.
ΙΝFO: Δημουλάς Ειδικά Καλώδια, τηλ.: 210-883.6408, web: http://www.psaudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr