Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/07/2008


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ AV ΤΗΣ PIONEER...

AV BLOG 

SITE MAP


Ενισχυτές Susano από την Pioneer
07/05/2008
H νέα σειρά ραδιοενισχυτών AV “Susano” της Pioneer έχει σχεδιαστεί με το μυαλό στις κορυφαίες τηλεοράσεις Kuro και τα Blu-ray players της εταιρίας και απευθύνεται στο απαιτητικό κοινό του πολυκαναλικού, κινηματογραφικού και μη, ήχου. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, πρόκειται για ενισχυτές 7.1 οι οποίοι θα χρησιμοποιούν αρθρώματα ICEPower (μια τεχνολογία διακοπτικών ενισχυτικών σταδίων που αναπτύχθηκε με την συνεργασία της B&O) και θα είναι συμβατοί με όλα κορυφαία φορμά πολυκαναλικού ήχου υψηλής ανάλυσης τόσο της Dolby (TrueHD και Digital Plus) όσο και της DTS (HD Master Audio και HD High Resolution). Το στήσιμο του πολυκαναλικού συστήματος υποβοηθείται από την τεχνολογία MCACC (που βελτιστοποιεί τον ήχο ανεξαρτήτως της μορφής του χώρου και της θέσης των ηχείων σε αυτόν), από την δυνατότητα ρύθμισης της φάσης κάθε καναλιού (ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις που αλλοιώνουν το ηχητικό πεδίο) καθώς και από τον ενσωματωμένο ισοσταθμιστή. Στις δυνατότητες των Susano περιλαμβάνεται το Neural-ΤΗΧ (για την σωστή μετατροπή δικαναλικού κωδικοποιημένου υλικού και την διανομή του σε 7.1 κανάλια), δυνατότητα συμπίεσης για ακροάσεις σε ακατάλληλες ώρες και Lip-syncing. Tο κορυφαίο μοντέλο χρησιμοποιεί έναν ασύγχρονο rate converter της Burr Brown ο οποίος πραγματοποιεί upsampling στα 192kHz/24bit.
Οι νέοι ενισχυτές θα υποστηρίζουν συνδέσεις HDMI έκδοσης 1.3a καθώς και χρώμα 12-bit και ενσωματώνουν scaler της Faroudja για αναλύσεις μέχρι 1080p. Ανάμεσα στις άλλες δυνατότητες των νέων συσκευών, τέλος, διακρίνεται η δυνατότητα συγχρονισμού του BD player με τον ενισχυτή ώστε να ελαχιστοποιήται το jitter, η δυνατότητα δικτύωσης και streaming αρχείων ήχου και φωτογραφιών από PC, η δυνατότητα συνεργασίας με iPod (με βελτίωση μάλιστα της ποιότητας των συμπιεσμένων αρχείων) καθώς και η υποστήριξη μέχρι τριών ζωνών για μεγάλες οικιακές εγκαταστάσεις.
ΙΝFO: Intersys A.E. Τηλ.: 210-955.4000 web: http://www.intersys.gr/, http://www.pioneer-eur.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr