Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/05/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η PIONNER ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BD PLAYERS ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ELITE...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέα Blu-ray players στην σειρά Elite της Pioneer
07/05/2008
Tα δύο νέα players αναμένεται να στοιχίζουν 800 και 600 δολάρια (το 05FD και το 051FD αντιστοίχως) και οι διαφορές τους, όπως προκύπτουν από το δελτίο τύπου της εταιρίας, είναι πολύ μικρότερες από τις ομοιότητές τους, με το “μεγάλο” 05FD να διαθέτει επίχρυσα βύσματα για τα σήματα ήχου και εικόνας, user interface με πλήκτρα αφής, πρόσοψη από αλουμίνιο, καθώς και την δυνατότητα να λειτουργήσει σε ρυθμό master/slave (μέσω HDMI) όταν συνδεθεί με έναν από τους νέους ραδιοενισχυτές της σειράς, μειώνοντας έτσι το jitter κατά την αναπαραγωγή των CD (κάτι που η Pioneer ονομάζει Precision Quartz Lock System PQLS).
Και τα δύο players είναι συμβατά με την νεότερη προδιαγραφή σε ότι αφορά τις διαδραστικές δυνατότητες των δίσκων Blu-ray, διαθέτουν βίντεο DACs στα 12bit υποστηρίζοντας έτσι αναπαραγωγή Deep Color μέσω εξόδου HDMI καθώς και προβολή κινηματογραφικού υλικού στα 1080p24fps για όσους θέλουν να διατηρήσουν την αυθεντική cadence του φιλμ. Αν ο χρήστης διαθέτει κάποια τηλεόραση της σειράς Kuro, μπορεί να επιλέξει την σχετική λειτουργία και τα players προσαρμόζονται αυτόματα ώστε να παρέχουν την βέλτιστη εικόνα. Ο Pioneer χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο PureCinema Deinterlacer ώστε να πραγματοποιήσει scaling σε υλικό που προέρχεται από DVD, ανεβάζοντας την ανάλυσή τους μέχρι τα 1080p.
Όσον αφορά στο κομμάτι του audio, τα νέα players φαίνεται να είναι από τα λίγα της αγοράς που υποστηρίζουν όλα τα φορμά περιλαμβάνοντας decoders για Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS HD and DTS HD Master. Οι DACs που χρησιμοποιούνται ανήκουν στην Wolfson.
ΙΝFO: Intersys A.E. Τηλ.: 210-955.4000 web: http://www.intersys.gr/, http://www.pioneer-eur.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr