Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/02/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PHILIPS...

AV BLOG 

SITE MAP


Philips Ambilight: Diamonds Are Forever!
05.02.2007
Η Philips παρουσίασε την Αmbilight Flat TV με ένθετα διαμάντια για τον εορτασμό της εκατομμυριοστής της Ambilight FlatTV στο περιθώριο της εφετεινής CES. Δημιουργημένη σε συνεργασία με τη Νεοϋορκέζικη εταιρία κοσμημάτων A.Link, η 42άρα Ambilight LCD HDTV διαθέτει διαμάντια 225 καρατιών συνολικά - σχεδόν 2.250 ξεχωριστά διαμάντια έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος των πλευρών και άκρων του πλαισίου της συσκευής, προσθέτοντας μια εντελώς νέα διάσταση στην τεχνολογία Ambiligh αυτήν της πολυτέλειας. Η A.Link συνεργάστηκε με τη Philips για την ανάπτυξη αυτής της μοναδικής ειδικής έκδοσης και παρείχε τα διαμάντια όπως και την εκατονταετή της εμπειρία, δημιουργώντας ένα κομψό μοτίβο με λουλούδια γύρω από τα άκρα της τηλεόρασης η οποία θα περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο το 2007 ως ένα σημαντικό ορόσημο για τη Philips, θα παρουσιαστεί σε διάφορες εκδηλώσεις σε πελάτες, εργαζόμενους και καταναλωτές της Philips και είναι μοναδική στο είδος της. Η συσκευή δε διατίθεται προς λιανική πώληση και θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσα  στη χρονιά.
Οπως την περιγράφει η εταιρία, "η αποκλειστική τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού Ambilight της Philips μεταμορφώνει τη συνολική εμπειρία θέασης περιβάλλοντας την τηλεόραση με ατμοσφαιρικό φωτισμό, ο οποίος προσαρμόζεται αυτόματα όσον αφορά στο χρώμα και την ένταση σύμφωνα με το μεταβαλλόμενο περιεχόμενο της οθόνης, έχοντας ως αποτέλεσμα μια εντελώς μαγευτική εμπειρία." Πρόσφατες έρευνες της Philips κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το 85% των πελατών αξιολογούν την τεχνολογία Ambilight ως “πολύ καλή” ή “εξαιρετική”.
“Η παραγωγή της εκατομμυριοστής μας Ambilight FlatTV αποτελεί πολύ σημαντική στιγμή για τη Philips και αποδεικνύει ότι οι καταναλωτές έχουν ανταποκριθεί με μεγάλη θέρμη στην εμπειρία θέασης που παρέχει η τεχνολογία Ambilight”, δήλωσε ο Rudy Provoost, Διευθύνων Σύμβουλος της Philips Consumer Electronics.
ΙΝFO: Philips Eλλάς, τηλ.: 210-616.2000, web: http://www.philips.com, http://www.philips.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr