Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 29/05/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΟ ΝΕΟ CD PLAYER ΤΗΣ PATHOS ACOUSTICS...

AV BLOG 

SITE MAP


Digit: Το νέο CD player από την Pathos
18/05/2007
Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που δίνει η ίδια η Pathos, το Digit βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στα κυκλώματα του Εndorphin, διαφοροποιήται όμως σημαντικά σε θέματα αισθητικής. Στην περίπτωση του Digit ο Ιταλός κατασκευαστής επέλεξε μια σαφώς πιο συμβατική λογική, με έμφαση στο μικρό πλάτος της συσκευής και τις απλές επιφάνειες, τονίζοντας όμως της λυχνίες του σταδίου εξόδου και το ίδιο το τρανσπόρτ. Η συσκευή ταιριάζει άψογα με τον Classic One, τον γνωστό προσιτό ολοκληρωμένο ενισχυτή της εταιρίας.
To Digit χρησιμοποιεί μετατροπείς D/A στα 24bit/192kHz σε διπλή διαφορική τοπολογία οι οποίοι οδηγούν ένα αναλογικό στάδιο με λυχνίες, σε τάξη Α, με μηδενική αρνητική ανάδραση. Ο χρήστης έχει την διάθεσή του τόσο single ended όσο και balanced εξόδους καθώς επίσης και μια ομοαξονική ψηφιακή έξοδο. Η τροφοδοσία είναι σταθεροποιημένη και ξεχωριστή για τα ψηφιακά και τα αναλογικά κυκλώματα.
Η Pathos παρουσίασε επίσης τον μονομπλόκ Adrenalin, ο οποίος χρησιμοποιεί την τοπολογία INPOL του σχεδιαστή Gianni Borinato (μια υβριδική παραλλαγή που χρησιμοποιεί πεντόδους και mosfets και βασίζεται σε επαγωγικό τροφοδοτικό) προκειμένου να αποδώσει 150W σε τάξη A, με μηδενική αρνητική ανάδραση.
ΙΝFO: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, web: http://www.orpheusaudio.gr, http://www.pathosacoustics.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr