Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/05/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PASS LABS...

AV BLOG 

SITE MAP


Έφθασε ο νέος προενισχυτής της Pass Labs
27/05/2008
O ΧP-10 είναι ένας προενισχυτής ο οποίος χρησιμοποιεί κυκλώματα σε τάξη Α, βασίζεται σε έναν μικροελεγκτή, ώστε να προσφέρει μεγάλη ακρίβεια στην ρύθμιση της στάθμης και διαθέτει πέντε εισόδους, από τις οποίες οι τρεις είναι single ended και οι δύο balanced. Ο νέος προενισχυτής διαθέτει πλήρες τηλεχειριστήριο μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να επιλέξει εισόδους, να ρυθμίσει την στάθμη και να ενεργοποιήσει ένα bypass mode κατά το οποίο το κέρδος της συσκευής παραμένει στα 0dB, ώστε να είναι δυνατή η χρήση του XP-10 με εξωτερικούς επεξεργαστές οικιακού κινηματογράφου. Η ρύθμιση της στάθμης γίνεται βηματικά, σε 64 βήματα και, κατά τον κατασκευαστή, είναι σημαντικά καλύτερη σε ακρίβεια σε σχέση με αυτήν του X-2.5. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο γενικά επίπεδα ρύθμισης (0 και 10dB) ώστε να μπορεί να προσαρμόσει τον προενισχυτή στην μέγιστη έξοδο της πηγής του.
Ο XP-10 διαθέτει δύο εξόδους, single ended και balanced οι οποίες είναι απομονωμένες, οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ταυτόχρονα αν χρειαστεί. Η μέγιστη στάθμη εξόδου είναι 15Vrms και η απόκριση συχνότητας 2Hz-60kHz (-3dB). Ο προενισχυτής είναι ήδη διαθέσιμος στην ελληνική αγορά και στοιχίζει 3.900 ευρώ.
ΙΝFO: Αquarius HiFi, τηλ.: 210-883.4718, web: http://www.aquarius.gr/ , http://www.passlabs.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr