Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/02/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η PANASONIC ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΞΙ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ LUMIX...

AV BLOG 

SITE MAP


Panasonic Lumix: Εξι νέα μοντέλα...
31.01.2007
Οι νέες μηχανές που ανακοίνωσε η Panasonic είναι η DMC-FX30, η TZ3 καθώς επίσης και οι FS1, FZ8, LZ7 και LS75. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, όλες οι μηχανές θα είναι διαθέσιμες στην ευρωπαική αγορά μέσα στην άνοιξη του 2007.
Η FX30 χρησιμοποιεί αισθητήρα 7.2 megapixels και διαθέτει φακό 28mm με οπτικό ζουμ 3.6x, ο οποίος σχεδιάστηκε από την Leica, διαθέτει έξι ασφαιρικά στοιχεία και ανήκει στην σειρά DC Vario Elmarit. Η σχεδίαση έγινε ειδικά ώστε η μηχανή να διατηρήσει πολύ χαμηλό προφιλ το οποίο δεν ξεπερνά τα 22 χιλιοστά, γεγονός που την κάνει την λεπτότερη με τέτοιο φακό.
Η ΤΖ3 είναι ο αντικαταστάτης της TZ1 και χρησιμοποιεί, επίσης, αισθητήρα 7.2 megapixels και φακό 28mm της Leica ο οποίος όμως διαθέτει οπτικό ζουμ 10x το οποίο μπορεί να επεκταθεί στα 15x μέσω της λειτουργίας ΕΖ (Extra Optical Zoom) και υπό την προυπόθεση ότι η ανάλυση της εικόνας μειώνεται στα 3 megapixels. To περίβλημα της TZ3 είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και θα διατίθεται σε τρείς διαφορετικούς χρωματισμούς (ασημί, μαύρο και μπλέ). Η μηχανή διαθέτει οθόνη 3 ιντσών, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για λήψη με χαμηλές ταχύτητες (τον γνωστό MEGA O.I.S της εταιρίας) και οι λειτουργίες της μηχανής υποστηρίζονται από τον επεξεργαστή Venus Engine III, ο οποίος, μεταξύ των άλλων, μπορεί να ρυθμίσει την ευαισθησία και την ταχύτητα του διαφράγματος ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης του θέματος.
Ολες οι νέες μηχανές περιλαμβάνουν μια εκτεταμμένη ποικιλία από προγράμματα λήψης, νέο user interface που απλοποιεί την χρήση και είναι συμβατές με κάρτες SD και SDHC (μεγάλης χωρητικότητας). Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 27MB (με εξαίρεση την TZ3 η οποία διαθέτει 12.7MB).
ΙΝFO: Intertech, τηλ.: 210-969.2300, web: http://www.intertech.gr, http://www.panasonic-europe.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr