Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/06/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  H DMC-TZ3 ΤΗΣ PANASONIC ΠΗΡΕ ΒΡΑΒΕΙΟ TIPA...

AV BLOG 

SITE MAP


Bραβείο TIPA για την Lumix DMC-TZ3
13/06/2007
Η DMC-TZ3 είναι ο αντικαταστάτης της TZ1 και χρησιμοποιεί αισθητήρα 7.2 megapixels και φακό 28mm της Leica. Ο φακός διαθέτει οπτικό ζουμ 10x το οποίο μπορεί να επεκταθεί στα 15x μέσω της λειτουργίας ΕΖ (Extra Optical Zoom) και υπό την προυπόθεση ότι η ανάλυση της εικόνας μειώνεται στα 3 megapixels. To περίβλημα της TZ3 είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται σε τρείς διαφορετικούς χρωματισμούς (ασημί, μαύρο και μπλέ). Η μηχανή διαθέτει οθόνη 3 ιντσών, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για λήψη με χαμηλές ταχύτητες (τον γνωστό MEGA O.I.S της εταιρίας) και οι λειτουργίες της μηχανής υποστηρίζονται από τον επεξεργαστή Venus Engine III, ο οποίος, μεταξύ των άλλων, μπορεί να ρυθμίσει την ευαισθησία και την ταχύτητα του διαφράγματος ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης του θέματος.
To επίσημο σχόλιο της T.I.P.A. για τη βράβευση ήταν ότι «με το φακό Leica DC Vario-Elmarit, (...) η μικρή DMC-TZ3 προχωρεί ένα βήμα παραπέρα στη «μάχη» κατά του θολώματος. Οι κοινοί σταθεροποιητές αντιμετωπίζουν το «κούνημα» της μηχανής, αλλά δεν τα καταφέρνουν το ίδιο καλά, όταν επικρατούν συνθήκες χαμηλού φωτισμού με γρήγορα κινούμενα αντικείμενα. Η Panasonic καινοτομεί, συνδυάζοντας το Mega O.I.S. με τον Έξυπνο Έλεγχο Ευαισθησίας ISO, για να προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Ο επεξεργαστής εικόνας Venus Engine III ανιχνεύει την κίνηση του αντικειμένου και -αν κριθεί απαραίτητο- αυξάνει την ευαισθησία ISO, ώστε ο φωτοφράκτης να λειτουργήσει σε μεγαλύτερη ταχύτητα."
ΙΝFO: Intertech, τηλ.: 210-969.2300, web: http://www.intertech.gr, http://www.panasonic-europe.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr