Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/01/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΠΙΣΘΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 120 ΙΝΤΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ OPTOMA...

AV BLOG 

SITE MAP


Οptoma οπίσθιας προβολής 1080p στις 120 ίντσες!
08.01.2007
Η σειρά BigVizion της Optoma περιελάμβανε, μέχρι σήμερα, τρία μοντέλα με διαγωνίους 80, 90 και 100 ιντσών. Το νέο μοντέλο των 120 ιντσών χρησιμοποιεί (όπως και τα υπόλοιπα) σύστημα προβολής με ένα DMD και μπορεί να επιτύχει λόγο αντίθεσης 10.000:1. Το βάθος της συσκευής είναι αρκετά μικρό (για την διαγώνιο της) και δεν ξεπερνά τις 40 ίντσες, δηλαδή το 1 μέτρο περίπου και η εγγενής της ανάλυση επιτρέπει την προβολή 1080p. Η Optoma έχει εξοπλίσει την τηλεόραση με scaler το οποίο επιτρέπει την προβολή υλικού όλων των αναλύσεων σε Full HD, υποστηρίζοντας εισόδους 480i, 480p, 720p και 1080i. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται μια μεγάλη ποικιλία εισόδων HDMI, BNC, RGBHV, VGA, χρωματοδιαφορών, S-Video και σύνθετου σήματος ενώ προσφέρονται σημαντικές ευκολίες για την ενσωμάτωσή της συσκευής σε ένα πλήρες σύστημα οικιακής διασκέδασης/αυτοματισμού, με δυνατότητα εγκατάστασης/αναβάθμισης χωρίς την ανάγκη προσπέλασης στο πίσω μέρος, δυνατότητα μεταφοράς εντολών τηλεχειρισμού σε άλλες συσκευές (IR pass-through), δυνατότητα επιλογής χρωμάτων του πλαισίου ανάλογα με τον χώρο και σύστημα στήριξης/εντοιχισμού.
Η τηλεόραση αναμένεται στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2007 και η τιμή της υπολογίζεται κοντά στις 50.000 δολλάρια, στις ΗΠΑ.
ΙΝFO: Adamco, τηλ.: 210-644.4512, web: http://www.adamco.gr, http://www.optomausa.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr