Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/05/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η ONKYO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ 7.1 ΜΕ HDMI v1.3a...

AV BLOG 

SITE MAP


Ραδιοενισχυτής AV για πηγές HD από την Onkyo
24/04/2007
Ο νέος ραδιοενισχυτής της Onkyo αναμένεται να εμφανιστεί στην αγορά μέσα στον Μάιο. Πρόκειται για μια επτακάναλη σχεδίαση η οποία, σύμφωνα με δημοσιευμένες πληροφορίες μπορεί να αποδώσει 7x90W/8Ω (επισήμως η εταιρία ανακοινώνει 140W/6Ω, 1kHz με ένα κανάλι οδηγούμενο), διαθέτει δέκτη AM/FM με 40 μνήμες και μπορεί να υποστηρίξει διζωνικές εγκαταστάσεις.
Το ενδιαφέρον κομμάτι του TX-SR605 είναι αυτό της διαχείρισης εικόνας. Προσφέρει δύο εισόδους και μια έξοδο HDMI (έκδοσης 1.3a) οι οποίες μπορούν να δεχτούν σήματα μέχρι 1080p και ασυμπίεστο πολυκαναλικό ήχο και παράλληλα επιτρέπουν τον κεντρικό έλεγχο των συσκευών που συνδέονται σε αυτές μέσω ενός τηλεχειριστηρίου (το σύστημα της Onkyo που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα ονομάζεται RIHD και ο TX-SR605 είναι ο πρώτος που το ενσωματώνει).  Η συσκευή μπορεί να αποκωδικοποιήσει σήματα ήχου  Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD και DTS-HD Master και προσφέρει δυνατότητα video upconversion των εισόδων  composite και S-Video τόσο σε σήματα συνιστωσών όσο και σε HDMI. Για το de-interlacing χρησιμοποιήται το γνωστό DCDi ενώ οι ρυθμίσεις του πολυκαναλικού συστήματος έχουν ανατεθεί στον αλγόριθμο Audyssey 2EQ, ο οποίος χρησιμοποιεί δύο μετρήσεις στον χώρο προκειμένου να προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια. Στις υπόλοιπες δυνατότητες του ενισχυτή περιλαμβάνεται η δυνατότητα σύνδεσης με τα docking stations για iPod που διαθέτει η Onkyo, καθώς και η δυνατότητα χρήσης των surround back καναλιών για διενίσχυση των κυρίως ηχείων όταν το πρόγραμμα είναι 5.1.
ΙΝFO: Eισαγωγική-Εμπορική Ελλάδος Α.Ε., τηλ.: 210-672.1200, web: http://www.eu.onkyo.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr