Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/03/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ONKYO...

AV BLOG 

SITE MAP


Onkyo CBX-100: Ενα MP3 player στην κουζίνα σας...
02.03.2007
Σαφώς, δεν πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωμένο ηχοσύστημα που βλέπουμε, αλλά η πρόταση της Onkyo έχει μερικά ενδιαφέροντα σημεία: Πρώτον έχει καλή αισθητική, γεγονός που επιτρέπει την τοποθέτησή του σε όλους (ή σχεδόν όλους) του χώρους χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεύτερον είναι αρκετά ευέλικτο ως προς τις πηγές, περιλαμβάνοντας ραδιοφωνικό δέκτη AM/FM με τριάντα θέσεις μνήμης και δυνατότητα για αυτόματη σάρωση, οδηγό οπτικού δίσκου συμβατό με CD Audio και CD-MP3/WMA και δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικό docking station για το iPod. Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, είναι το θέμα της ποιότητας. Η Onkyo φαίνεται να το έχει φροντίσει, εξοπλίζοντας το CBX-100 με δύο ενσωματωμένα ηχεία με ξεχωριστές καμπίνες bass reflex που χρησιμοποιούν κώνους OMF 80 χιλιοστών, την απλούστερη εκδοχή της τεχνολογίας επάνω στην οποία βασίζονται τα ηχεία της εταιρίας (οι άλλες δύο εκδοχές είναι η Α-OMF και η A-OMF Monocoque η οποία χρησιμοποιήται και στο μάλλον ιδιαίτερο D-TK10).
O χρήστης του CBX-100 έχει στην διάθεσή του έναν απλό γραφικό ισοσταθμιστή με τέσσερεις προρυθμισμένες καμπύλες, δυνατότητα πλοήγησης στην δομή των δίσκων με αρχεία MP3/WMA, το, απαραίτητο για το είδος της συσκευής, ξυπνητήρι καθώς και τηλεχειριστήριο το οποίο, μέσω της σύνδεσης  RI επιτρέπει τον χειρισμό του iPod αν χρησιμοποιήται το ειδικό docking station της Onkyo.
ΙΝFO: Eισαγωγική-Εμπορική Ελλάδος Α.Ε., τηλ.: 210-672.1200, web: http://www.eu.onkyo.com 
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr