Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 17/10/2016

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Οικονομικό πακέτο ηχείων 5.1 από την Denon.

Οικονομικό πακέτο ηχείων 5.1 από την Denon.
2016/09/19, [δ.τ.]

Με στόχο τους νεοεισερχόμενους στον χώρο του κινηματογραφικού, πολυκαναλικού ήχου, το σύστημα SYS-2020 της Denon είναι ένα πλήρες πακέτο ηχείων το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται κανείς για να στήσει, εύκολα, το πρώτο του σύστημα 5.1.
Το πακέτο απαρτίζεται από πέντε όμοια ηχεία τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στις θέσεις των κυρίως, του κεντρικού και των περιφερειακών, καθώς και από ένα ενεργό υπογούφερ το οποίο θα αποδίδει τα περιεχόμενα του καναλιού .1. Το σύστημα είναι, προφανώς, συμβατό με κάθε ολοκληρωμένο/ραδιοενισχυτή AV ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί ήχο 5.1 καναλιών αλλά η Denon αναφέρει ως ιδανικό συνδυασμό το SYS-2020 με τον δικό της AVR-X520BT.
Τα ηχεία έχουν την μορφή ενός μικρού κύβου με διαστάσεις 130x130x140 χιλιοστά περίπου και είναι σχεδιάσεις full range, με μια μονάδα 80 χιλιοστών και καμπίνα κλειστού τύπου. Η τελευταία έχει μορφή πρίσματος και είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε να δίνει στο ηχείο την σωστή κλίση. Η Denon αναφέρει ότι το μικρό μέγεθος των ηχείων επιτρέπει την τοποθέτησή τους πρακτικώς σε κάθε επιφάνεια του χώρου, ένα στοιχείο που ασφαλώς θα κάνει την ζωή του αρχάριου πιο εύκολη.
Το υπογούφερ βασίζεται σε μια μονάδα 160 χιλιοστών και χρησιμοποιεί ενισχυτή με δυναμική ισχύ 100W. Η φόρτιση της καμπίνας, της οποίας οι διαστάσεις είναι 298x340x305, είναι bass reflex.
Τα ηχεία και το υπογούφερ διατίθενται σε μαύρο χρώμα και συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα για την σύνδεσή τους, καθώς στη συσκευασία περιλαμβάνονται 30 μέτρα καλωδίου ηχείων, ένα καλώδιο line level με μήκος 3 μέτρα για την σύνδεση του sub, καθώς επίσης και αυτοκόλλητα pads για τις επιφάνειες στήριξης των δορυφόρων.

info: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, http://www.kinotechniki.gr/, http://www.denon.com/