Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 04/07/2016

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της Alto Extremo στην ελληνική αγορά.


Τα προϊόντα της Alto Extremo στην ελληνική αγορά.
20/06/2016, [δ.τ.]

Η Alto Extremo είναι μια πολύ εξειδικευμένη εταιρία από την Γερμανία η οποία παράγει προϊόντα στήριξης για συσκευές ήχου, που είναι, πλέον, διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά. Τα “πόδια” της σχεδιάζονται με χαρακτηριστικά ανάλογα της συσκευής που θα κληθούν να στηρίξουν, λαμβάνοντας υπόψιν την μάζα και την περιοχή συχνοτήτων όπου θα πρέπει να είναι αποτελεσματικά.
Η εταιρία ιδρύθηκε το 2004 και το σύνολο της έρευνας και της παραγωγής των προϊόντων γίνεται στη Γερμανία. Αυτή τη στιγμή, διαθέτει τρεις σειρές στηριγμάτων, την εισαγωγική Prestige, την Reference και την κορυφαία Statement.
H σειρά Prestige περιλαμβάνει τα μοντέλα Exact και Classic. Βασίζεται στην χρήση ελαστικών υλικών για την απόσβεση των κραδασμών και είναι κατάλληλη για την στήριξη ηλεκτρονικών συσκευών (πηγών, ενισχυτών, συσκευών με λυχνίες) και ηχείων μικρού/μεσαίου βάρους. Η σειρά Reference είναι μια ενισχυμένη εκδοχή της σειράς Prestige και χρησιμοποιεί, επίσης, ελαστικά υλικά για την απόσβεση. Περιλαμβάνει τα μοντέλα Lyd I και Lyd II και μπορεί να καλύψει το σύνολο των συσκευών ενός συστήματος (περιλαμβανόμενων μεγάλων ηχείων και ολόκληρων ρακ) ενώ έχει και το μεγαλύτερο εύρος σε ό,τι αφορά το βάρος των συσκευών, από 1.5kg μέχρι 300kg.
Η κορυφαία σειρά Statement είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τις δύο άλλες σειρές της εταιρίας, καθώς βασίζεται στην αρχή της μαγνητικής άπωσης. Κάθε σημείο στήριξης περιλαμβάνει δύο ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου οι οποίοι φέρουν το βάρος της συσκευής και πραγματοποιούν την απόσβεση των κραδασμών. Η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα NeoFlex M, L και XL των οποίων η βασική διαφορά είναι το μέγιστο βάρος κάτω από το οποίο μπορούν να λειτουργήσουν. Το άνω όριο για τη σειρά Statement είναι τα 60kg, ενώ -προφανώς λόγω των ελαστικών χαρακτηριστικών τους- τα στηρίγματα δεν είναι κατάλληλα για χρήση με ηχεία, ανεξαρτήτως μάζας καθώς και με ρακ. H εταιρία τα προτείνει για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές (είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην υπάρχει διαρροή του μαγνητικού πεδίου).
Τα προϊόντα της Alto Extremo αντιπροσωπεύονται στην ελληνική αγορά από την Sound Gallery.

info: Sound Gallery, τηλ.: 210-6049.340, http://www.soundgallery.gr/, http://www.alto-extremo.com/