Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/01/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Μικρά/ελαφρά ασύρματα ακουστικά από την Yamaha.

Μικρά/ελαφρά ασύρματα ακουστικά από την Yamaha.
2021/10/04, [δ.τ.]

Πρόκειται για τα TW-E3B, για τα οποία η εταιρία αναφέρει ότι είναι τα μικρότερα σε διαστάσεις και ελαφρύτερα in-ear, ασύρματα ακουστικά που διαθέτει αυτή την στιγμή. Το πακέτο περιλαμβάνει, επίσης, μεγάλη αυτονομία και αντοχή σε περιβάλλον υγρασίας ενώ υποστηρίζεται και αλγόριθμος Listening Care, μια τεχνολογία ισοστάθμισης για καλύτερη απόδοση σε χαμηλές στάθμες.
Με βάση τα όσα αναφέρει η ίδια η εταιρία, τα E3B βασίζονται σε Bluetooth v5 (με υποστήριξη Qualcomm/aptX), είναι κατά 25% μικρότερα από αυτή της προηγούμενης γενιάς και είναι σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν καλύτερα στο αυτί, κάτι θετικό τόσο από πλευράς άνεσης όσο και από πλευράς απομόνωσης από το περιβάλλον και ηχητικής απόδοσης. Ο χειρισμός των ακουστικών, σε ό,τι αφορά τις βασικές λειτουργίες, γίνεται με την αφή, ενώ υποστηρίζεται και η ενσωμάτωσή τους στο περιβάλλον ψηφιακών βοηθών.
Η συσκευασία περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά tips ώστε να γίνεται τέλεια εφαρμογή στο αυτί και η αρχιτεκτονική του συστήματος είναι η κλασική, με την θήκη φόρτισης. Η συνολική αυτονομία των ακουστικών μπορεί να φτάσει τις 24 ώρες, οι έξι από τις οποίες εξασφαλίζονται από φόρτιση μέσω της θήκης.
Τα TW-E3B είναι διαθέσιμα σε έξι χρώματα, μαύρο, γκρι, μπλέ, πράσινο, ροζ και μοβ.

info: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, https://www.nakas.gr/, https://europe.yamaha.com/