Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/07/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το πρώτο πιστοποιημένο καλώδιο HDMI 2.1a είναι SVS!

Το πρώτο πιστοποιημένο καλώδιο HDMI 2.1a είναι SVS!
2022/07/08

Η SVS ανακοίνωσε το καλώδιο SVS SoundPath Ultra HDMI. Σχεδιασμένο για να πληροί τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές HDMI 2.1 και 2.1a και την πιστοποίηση 8K Ultra High-Speed, προσφέρει ζωντανή ποιότητα εικόνας ανάλυσης έως και 10K και κορυφαίας ποιότητας ήχο.
Η προδιαγραφή 2.1a προσθέτει σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για μια σειρά από υψηλές αναλύσεις και ταχύτερους ρυθμούς ανανέωσης, συμπεριλαμβανομένων 8K/60Hz και 4K/120Hz, ενώ υποστηρίζονται αναλύσεις έως 10K για επαγγελματικές χρήσεις AV.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το bandwidth 48 Gbps του καλωδίου SoundPath πληροί τα κριτήρια για τη νέα πιστοποίηση 8K Ultra High-Speed HDMI και διασφαλίζει απρόσκοπτη απόδοση λειτουργιών που εξαρτώνται από μεγάλη ροή δεδομένων, όπως το ασυμπίεστο βίντεο 8K με HDR. Το καλώδιο είναι επίσης συμβατό προς τα πίσω και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε υπάρχουσα συσκευή HDMI.
Το SoundPath Ultra HDMI υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές ARC και eARC για να απλοποιήσει τη συνδεσιμότητα και υποστηρίζει την υψηλότερη ποιότητα ήχου από Dolby Atmos, DTS:X και όλες τις άλλες μορφές ήχου surround.
Το νέο καλώδιο είναι κατασκευασμένο για να αντέχει τη βαριά χρήση και περιλαμβάνει πέντε ζεύγη αγωγών χαλκού ελεύθερου οξυγόνου (OFC) υψηλής καθαρότητας, με επιχρυσωμένους αγωγούς 24Κ για βέλτιστη αγωγιμότητα στο σημείο επαφής. Έχει θωράκιση από κράμα αλουμινίου, ενισχυμένη με Mylar και μόνωση HDPE (πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας).
Τα καλώδια SoundPath Ultra HDMI είναι διαθέσιμα τώρα σε μήκη που κυμαίνονται από ένα έως τρία μέτρα, σε τιμές €39 (1m), €49 (3m) και €59 (3m), (λιανική με ΦΠΑ). Όλα τα καλώδια καλύπτονται από 5ετή άνευ όρων εγγύηση.

info: Ultimate Audio Video, τηλ.: 210-994.9050, https://www.ultimateaudio.gr/, https://www.svsound.com/