Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/06/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα ασύρματα ακουστικά με ANC από την Sony.

Νέα ασύρματα ακουστικά με ANC από την Sony.
2022/05/12, [δ.τ.]

Η Sony ανακοίνωσε τη νεότερη έκδοση της επιτυχημένης σειράς 1000X – τα ασύρματα ακουστικά με καταστολή θορύβου WH-1000XM5. Το νέο μοντέλο φαίνεται αναβαθμισμένο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, WH-1000XM4 , προσφέροντας έναν ακόμη καλύτερο αλγόριθμο NC, χρησιμοποιώντας δύο επεξεργαστές που ελέγχουν τα οκτώ μικρόφωνα, μειώνοντας δραματικά το θόρυβο, ειδικά στο εύρος των μεσαίων-υψηλών συχνοτήτων. Τα ακουστικά υποστηρίζονται από το Auto NC Optimizer που βελτιστοποιεί αυτόματα την εξουδετέρωση θορύβου, ανάλογα με το περιβάλλον.
Τα ακουστικά βασίζονται σε μονάδα 30mm με ελαφρύ και άκαμπτο θόλο από ανθρακονήματα, μια λύση η οποία, κατά την εταιρία, βελτιώνει την ευαισθησία στις υψηλές συχνότητες. Στο κομμάτι της ψηφιακής επεξεργασίας, τα νέα ακουστικά χρησιμοποιούν την τεχνολογία κωδικοποίησης LDAC της Sony και τον αλγόριθμο DSEE Extreme που αναβαθμίζει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Τα WH-1000XM5 είναι πιστοποιημένα για 360 Reality Audio.
Τα ακουστικά λανσάρουν έναν ολοκαίνουριο “ήπιο” σχεδιασμό, όμορφα φινιρίσματα με ένα πρόσφατα ανεπτυγμένο μαλακό δέρμα και συνεχή ρύθμιση εφαρμογής χωρίς διαβαθμίσεις. Το νέο συνθετικό δέρμα εφαρμόζει άνετα γύρω από το κεφάλι, αφαιρώντας την πίεση από τα αυτιά και εμποδίζοντας τον εξωτερικό θόρυβο. Το Adaptive Sound Control προσαρμόζει αυτόματα τον ήχο ανάλογα με την περίπτωσή, αναγνωρίζοντας τις τοποθεσίες που συχνάζει ο ακροατής, επιλέγοντας τις ανάλογες ρυθμίσεις.
Τα WH-1000XM5 διαθέτουν αυτονομία 30 ωρών, με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης η οποία προσφέρει αυτονομία 3 ωρών σε μόλις 3 λεπτά, χρησιμοποιώντας USB Power Delivery (PD). Συνοδεύονται από μια εύχρηστη πτυσσόμενη θήκη μεταφοράς που μπορεί να γίνει πιο λεπτή για εύκολη αποθήκευση, επιτρέποντάς σας να παίρνετε μαζί σας εύκολα τα ακουστικά σας, όπου κι αν ταξιδεύετε.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, https://www.sony.gr/