Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/06/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ray: Νέο all-in-one soundbar από την Sonos.

Ray: Νέο all-in-one soundbar από την Sonos.
2022/05/24 [δ.τ.]

Η Sonos ανακοίνωσε το Ray, ένα compact soundbar που επεκτείνει την γκάμα της, προσφέροντας στους ακροατές περισσότερους τρόπους για να συνδεθούν εύκολα με το περιεχόμενο που αγαπούν και εντυπωσιακό ήχο για το μέγεθός του.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, με το Ray, η Sonos προσφέρει ποιοτικό ήχο για τηλεόραση, ταινίες και πολλά περισσότερα σε ένα ευρύτερο κοινό, επεκτείνοντας τη home theater σειρά με ένα προϊόν σε προσιτή τιμή. Η Ray είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τις 7 Ιουνίου στην τιμή των €299.
Όπως όλα τα ηχεία της Sonos, το Ray σχεδιάστηκε και απέκτησε την τελική του ηχητική ταυτότητα με τη βοήθεια του Sonos Soundboard, μιας ομάδας από κορυφαίους της μουσικής και της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Το πακέτο με τις δυνατότητες περιλαμβάνει φόρτιση bass reflex για την απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων, βελτίωση της απόδοσης των διαλόγων (και night mode) καθώς επίσης και τον αλγόριθμο Trueplay ο οποίος επιτρέπει την προσαρμογή του ηχείου σε κάθε δωμάτιο.
Ο έλεγχος του Ray μπορεί να γίνει είτε με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής, είτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Sonos και υποστηρίζεται AirPlay2. Το soundbar μπορεί να επεκταθεί μέσω ενός ζεύγους ηχείων One SL για κινηματογραφικό ήχο surround ή να συνδεθεί με οποιοδήποτε ηχείο Sonos για multi-room ακρόαση.

info: Δ.&Ι. Δαμκαλίδης Α.Ε., τηλ.: 210-941.0888, https://www.damkalidis.gr/, https://www.sonos.com/