Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/03/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Rega παρουσίασε πλήρες σύστημα, με αναλογική πηγή.

Η Rega παρουσίασε πλήρες σύστημα, με αναλογική πηγή.
11/02/2022, [εταιρικό website]

Με το όνομα που έχει δημιουργήσει η εταιρία μεταξύ των φίλων του αναλογικού ήχου δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Το System One, το πλήρες πακέτο που προσφέρει η Rega, για όσους θέλουν μια λύση “κουτί” στις μουσικές τους αναζητήσεις, βασίζεται σε αναλογική πηγή.
Οι συσκευές που συνθέτουν το System One δεν μας είναι άγνωστες. Ως πηγή, χρησιμοποιείται το βασικό πλατό της εταιρίας, Planar 1, στην θέση του ενισχυτή συναντούμε έναν ολοκληρωμένο io και ως ηχεία, το πακέτο περιλαμβάνει τα μικρά, δίδρομα, Kyte. Το σύστημα συνοδεύεται και από τα απαραίτητα καλώδια ηχείων. Η εταιρία αναφέρει ότι η τιμή του πακέτου είναι προσιτή και ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται να κάνει πολλά πράγματα για να αρχίσει να ακούει τους δίσκους του.
Προς αυτή την κατεύθυνση, βοηθά, προφανώς, ο βραχίονας RB110 της εταιρίας, ο οποίος έχει fixed δύναμη αντιολίσθησης και συνοδεύει το πλατό έχοντας ήδη τοποθετημένη μια κεφαλή Rega Carbon. Η Rega δίνει χρόνο συναρμολόγησης τριάντα δευτερόλεπτα (!), αλλά και λίγο παραπάνω να κάνεις, προφανώς δεν πειράζει...
Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής αποδίδει 30W/8Ω ανά κανάλι και, πέρα από την είσοδο κινητού μαγνήτη, διαθέτει ακόμη δύο εισόδους line καθώς και ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών. Τα ηχεία βασίζονται στην γνωστή μονάδα ZRR της Rega για την απόδοση των υψηλών συχνοτήτων και ένα μιντ/γούφερ MX125 (125mm), επίσης της Rega, σε μια καμπίνα bass reflex κατασκευασμένη από συνθετικό υλικό.
Το System One περιλαμβάνει και ένα ζευγάρι καλώδια ηχείων 2x3m, με πολύκλωνο (56 κλώνων) αγωγό από χαλκό.

info: Βιντεορυθμός Α.Ε., τηλ.: 210-642.3000, https://www.videorythmos.gr/, https://www.rega.co.uk/