Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/05/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Έρχεται το “Μαύρο” Perpetuum Ebner 2020.

Έρχεται το “Μαύρο” Perpetuum Ebner 2020.
2020/04/19, [δ.τ.]

Το γνωρίσαμε από τις επιτυχημένες επετειακές εκδόσεις του, σε λευκή λάκα και φινίρισμα καρυδιάς, αλλά, τώρα, ο γνωστός κατασκευαστής αποφάσισε να το διαθέσει σε μόνιμη βάση, ως “Black”. Ο λόγος για το PE 2020, ένα εισαγωγικό -κατά τα λεγόμενα των Γερμανών- αναλογικό σύστημα με “ήχο που ανήκει σε ανώτερη κατηγορία τιμής”.
Το PE 2020 είναι μια σχεδίαση αρχιτεκτονικής σασί-υποσασί με ανάρτηση και βασίζεται σε ένα πλατό από αλουμίνιο, με ύψος 24 χιλιοστά και βάρος 3 κιλά. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται με ιμάντα σε υποπλατό, το οποίο είναι, επίσης, κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ο κινητήρας είναι συνεχούς ρεύματος. Η πλίνθος έχει βάση από ανοξείδωτο χάλυβα και τα σημεία στήριξης είναι ρυθμιζόμενα ως προς το ύψος και βασίζονται σε σορμποθάνη για την απόσβεση των κραδασμών.
Το πλατό θα συνοδεύεται από τον βραχίονα TO 2017, ο οποίος σχεδιάστηκε ειδικά για το συγκεκριμένο σύστημα και έχει ενεργό μήκος 9,2 ίντσες, με στέλεχος από αλουμίνιο. Η έξοδος προς τον προενισχυτή phono είναι διαθέσιμη σε XLR και RCA (για balanced και single ended σύνδεση, αντιστοίχως) και η συσκευή θα διατίθεται με την Ortofon 2M Red, ως στάνταρντ, ενώ ο χρήστης θα μπορεί, προαιρετικώς, να επιλέξει προεγκατάσταση της Ortofon 2M Bronze. Το συνολικό βάρος της συσκευής είναι 15 κιλά.
Το PE 2020 “Black” αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στον Ιούνιο με τιμή €2.500 (περιλαμβανόμενου ΦΠΑ)

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), https://www.akoustiki-kritis.gr/, https://perpetuum-ebner.de/