Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/09/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


MX-Stream: Νέο Streamer από την Musical Fidelity.




MX-Stream: Νέο Streamer από την Musical Fidelity.
2022/07/11, [δ.τ.]

Το MX-Stream είναι ένα καθαρόαιμο streamer με θύρα USB ως έξοδο και αποτελεί μια υψηλής ποιότητας ψηφιακή πλατφόρμα, βελτιστοποιημένη για χρήση audio, η οποία θα δώσει σε κάθε σύστημα την δυνατότητα διαχείρισης πόρων του διαδικτύου και του οικιακού δικτύου, αρκεί να είναι διαθέσιμος ένας USB DAC.
Με βάση τα όσα αναφέρει η εταιρία, η συσκευή έχει σχεδιαστεί με το μυαλό στον ήχο υψηλής ποιότητας, με σταθεροποιημένα τροφοδοτικά ανά βαθμίδα, απομόνωση των ψηφιακών εισόδων και clocking του μικροεπεξεργαστή, σχεδιασμένο ειδικά για χρήση σε περιβάλλον επεξεργασίας audio. Το αποτέλεσμα, αναφέρει η Musical Fidelity, είναι σχεδόν μηδενικό jitter. Το hardware συνδυάζεται με ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό, ώστε η αναπαραγωγή να είναι bit-perfect, εκτός αν ο χρήστης επιλέξει διαφορετικά (ενεργοποιώντας κάποια από τις πρόσθετες δυνατότητες της συσκευής).
Ο χειρισμός του MX-Stream μπορεί να γίνει μέσω smart phone ή ταμπλέτας, μέσω του κατάλληλου app και μέσω web browser, ενώ είναι δυνατή και η σύνδεση οθόνης ή οθόνης αφής για περισσότερη άνεση στον χειρισμό.
Η συσκευή είναι Roon-Ready και υποστηρίζει sample rates μέχρι 32/384 και DSD256 και μπορεί να υποστηρίξει ροές από το τοπικό δίκτυο (και NAS), εξωτερικούς σκληρούς δίσκους USB, συνδέσεις UPnP/DLNA, ad-hoc streaming μέσω Bluetooth, Shareport, υπηρεσίες web radio καθώς και CD-ripping.

info: The Maestros by Εxclusive Audio, τηλ.: 210-671.0851, https://www.exclusiveaudio.gr/, https://www.musicalfidelity.com/