Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/10/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


LS60: Επετειακό ηχείο της KEF, στον δρόμο που χάραξε το LS50.

LS60: Επετειακό ηχείο της KEF, στον δρόμο που χάραξε το LS50.
2022/05/12, [δ.τ.]

Με την ευκαιρία εορτασμού των 60 χρόνων της, το LS60 της KEF είναι ένα ηχείο-σύμβολο για την πρωτοπορία και της ιδέες ενός εκ των σημαντικότερων Βρετανών κατασκευαστών. Οι παρατηρητικοί θα δουν αμέσως μια ομοιότητα με τα LS50 και, επίσης, καταβολές από το κορυφαίο Blade.
Στην περίπτωση του LS60, έχουμε να κάνουμε με ένα ενεργό ηχείο δαπέδου, βασισμένο σε μια ομοαξονική μονάδα Uni-Q 12ης γενιάς η οποία υποστηρίζεται από απορρόφηση MAT (Metamaterial Absorption Technology) για την οπίσθια ακτινοβολία του τουίτερ. Για να διατηρηθεί το μικρό πλάτος της μπάφλας, η KEF χρησιμοποιεί δύο πλευρικώς τοποθετημένα ζεύγη γούφερ Uni-Core (ανά ηχείο), αυτά που είδαμε για πρώτη φορά στο υπογούφερ KC62 τα οποία υποστηρίζονται από τις τεχνολογίες P-Flex και Smart Distortion Control που έχει αναπτύξει η εταιρία. Κάθε ηχείο χρησιμοποιεί, συνολικά, 1400W ενίσχυσης και υποστηρίζεται από το γνωστό πακέτο ψηφιακής επεξεργασίας Music Integrity Engine το οποίο, εκτός των άλλων, προσφέρει και διόρθωση της ακουστικής φάσης στην περιοχή των χαμηλών συχνοτήτων.
Το LS60 υποστηρίζει συμβατικές ενσύρματες συνδέσεις, μεταξύ των οποίων και HDMI/eARC, καθώς και ασύρματο streaming μέσω Wi-Fi, Chromecast, AirPlay2 και Bluetooth, με δυνατότητα αναπαραγωγής μέχρι 24/384. Μέσω της εφαρμογής KEF Connect, το ηχείο δίνει πρόσβαση στις υπηρεσίες Amazon Music Qobuz και Deezer, ενώ υποστηρίζει Spotify Connect, Tidal και QPlay. Η εταιρία αναφέρει ότι το ηχείο θα πιστοποιηθεί ως “Roon Ready” το τελευταίο τρίμηνο του 2022.
Το LS60 είναι ήδη διαθέσιμο σε τρία χρώματα, Titanium Gray, Mineral White και Royal Blue, όλα ματ.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://international.kef.com/