Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/03/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Exposure ξεκίνησε την σειρά “35”.

Η Exposure ξεκίνησε την σειρά “35”.
31/08/2021, [δ.τ.]

Αφού ασχολήθηκε επί μακρόν με την “στενή” σειρά XM, επενδύοντας σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, οικονομική, κατηγορία τιμής, η Exposure διεκδικεί, εκ νέου, μια ισχυρή παρουσία και στην μεσαία κατηγορία, παρουσιάζοντας τον ολοκληρωμένο ενισχυτή 3510, την πρώτη συσκευή της νέας σειράς που θα αντικαταστήσει την σειρά 30.
Ο 3510 είναι ο αντικαταστάτης του 3010S2D και αποδίδει 110Wrms σε φορτία 8Ω. Προσφέρει έξι εισόδους line και την δυνατότητα εγκατάστασης ενός αρθρώματος προενίσχυσης MM ή MC, ή ενός αρθρώματος DAC, για την διαχείριση ψηφιακών σημάτων. Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του διπλές εξόδους για την σύνδεση ηχείων, έξοδο προενισχυτή καθώς και έξοδο οδήγησης ακουστικών. Μια από τις εισόδους είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε περιβάλλον AV (με δυνατότητα fixed/variable κέρδους).
Το στάδιο ισχύος του 3510 είναι νέο και βασίζεται στην εμπειρία της εταιρίας από το αντίστοιχο στάδιο των μεγάλων μονομπλόκ 5010 της Exposure. Η εταιρία αναφέρει ότι έχει βαρύ τροφοδοτικό, με μεγάλο πυκνωτικό φίλτρο και προσφέρει μεγαλύτερη γραμμικότητα όταν λειτουργεί σε υψηλή ισχύ, σε σχέση με το αντίστοιχο στάδιο του 3010S2D.
Το προενισχυτικό στάδιο βασίζεται σε κυκλώματα με διακριτούς ημιαγωγούς και η σχεδίαση του τυπωμένου κυκλώματος καθώς και ο επιλογέας εισόδων έχει σχεδιαστεί ώστε να ελαχιστοποιείται η διαφωνία των καναλιών.
Η ποιότητα κατασκευής της συσκευής, με βάση τα όσα αναφέρει η Exposure, είναι προσεγμένη, με υψηλής ποιότητας πυκνωτές ζεύξης, γρήγορα διπολικά τρανζίστορ στο στάδιο ισχύος και σασί από αλουμίνιο. Ο ενισχυτής διαθέτει τηλεχειρισμό και είναι διαθέσιμος σε δύο φινιρίσματα, μαύρο και χρώμα τιτανίου.

info: Κοσμάς Ηλίας & ΣΙΑ ΕΠΕ, τηλ.: 210-381.1720, https://www.kosmasaudiovideo.gr/, https://www.exposurehifi.com/