Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/09/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα ανελαστικά συστήματα στήριξης της Connected Fidelity.

Τα ανελαστικά συστήματα στήριξης της Connected Fidelity.
2022/04/26, [δ.τ.]

Τα προϊόντα στήριξης συνήθως χρησιμοποιούν ελαστικά υλικά για την απομόνωση της συσκευής και την απορρόφηση των κραδασμών. H Connected Fidelity θεωρεί ότι τα υλικά αυτά εισάγουν τον δικό τους χαρακτήρα στα χαρακτηριστικά απόσβεσης, δημιουργώντας τους δικούς συντονισμούς. Η σειρά Float, ακολουθεί μια διαφορετική τακτική.
Μια σειρά από σφαιρίδια από ανοδιωμένο αλουμίνιο τα οποία είναι τοποθετημένα σε ειδικά διαμορφωμένο αυλάκι από χρωμιωμένο χάλυβα αναλαμβάνουν το κύριο βάρος της στήριξης ενώ οι αποστάσεις μεταξύ των σφαιρών διατηρούνται χάρις σε μια δομή από ακουστικά αδρανές υλικό. Η εταιρία αναφέρει ότι η ενέργεια των κραδασμών απορροφάται από τις μικροκινήσεις των σφαιριδίων, χωρίς να χάνεται η συνεχής μηχανική επαφή μεταξύ των δύο τμημάτων του συστήματος στήριξης. Οι δύο δισκοειδείς επιφάνειες που περιλαμβάνουν τα σφαιρίδια χρησιμοποιούν τρεις σφαίρες από συνθετικό υλικό (POM) για καλύτερη επαφή με την συσκευή και την επιφάνεια στήριξης, ενώ, προαιρετικώς, προσφέρονται δίσκοι (coasters) για να διευκολύνεται η εγκατάσταση.
Για την περίπτωση που τα Float θα χρησιμοποιηθούν για στήριξη ηχείων, αν αυτά έχουν βάρος μικρότερο των 30 κιλών, η εταιρία προσφέρει ειδικά εξαρτήματα στήριξης που τοποθετούνται στο ηχείο (με διαμέτρους Μ6 και Μ8), ενώ αν το βάρος είναι μεγαλύτερο των 30 κιλών, τα σφαιρίδια κατασκευάζονται από χρωμιωμένο χάλυβα.
Τα Float διατίθενται σε μαύρο ή ασημί χρώμα και παραδίδονται σε σετ τριών ή τεσσάρων τεμαχίων.