Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/09/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Γραμμικό τροφοδοτικό για τα πλατό της Clearaudio.

Γραμμικό τροφοδοτικό για τα πλατό της Clearaudio.
2022/04/11, [δ.τ.]

Το Professional Power 24V είναι ένα εξωτερικό τροφοδοτικό της Clearaudio το οποίο μπορεί να τροφοδοτήσει πλατό της σειράς Innovation, καθώς και το μοντέλο Ovation. Πρόκειται για μια κλασική γραμμική σχεδίαση και, στην σειρά τροφοδοτικών της εταιρίας, τοποθετείται μεταξύ του στάνταρντ τροφοδοτικού SMPS και του Smart Power 24V, το οποίο βασίζεται σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.
Το Professional Power 24V βασίζεται σε δακτυλιοειδή μετασχηματιστή, μεγάλο πυκνωτικό φίλτρο και κύκλωμα σταθεροποίησης βασισμένο σε διακριτούς ημιαγωγούς MOSFET. Η εταιρία αναφέρει ότι η ποιότητα των υλικών είναι υψηλή, όπως και η ποιότητα κατασκευής, με κυλινδρικό περίβλημα από αλουμίνιο και ελαστική ανάρτηση των ηλεκτρονικών και του μετασχηματιστή ώστε να ελαχιστοποιούνται οι κραδασμοί.
Με βάση τα όσα αναφέρει η Clearaudio, έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην χαμηλή αντίσταση εξόδου του τροφοδοτικού, ώστε ο κινητήρας του πλατό να οδηγείται καλύτερα. Αυτό γίνεται με προσεκτική σχεδίαση της φυσικής τοπολογίας του κυκλώματος, επιλογή των ασφαλειών και των ασφαλειοθηκών με γνώμονα την ελάχιστη αντίσταση στις επαφές και την τοποθέτηση των φίλτρων μετά τις ασφάλειες.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://www.clearaudio.de/