Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/07/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Panorama 3: Η νέα μπάρα της Bower & Wilkins.

Panorama 3: Η νέα μπάρα της Bower & Wilkins.
2022/03/03, [δ.τ.]

Το νέο soundbar του γνωστού κατασκευαστή είναι, φυσικά, κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται: Υποστηρίζει όχι μόνο κινηματογραφικό ήχο, αλλά είναι μια ολοκληρωμένη λύση τόσο για εφαρμογές οικιακού κινηματογράφου όσο και για καθαρόαιμο audio.
Το όνομα Panorama, εν προκειμένω αποτέλεσμα της σύντμησης των λέξεων Panavision και Cinerama, προς τιμήν των δύο κορυφαίων τεχνολογιών λήψης και προβολής του κινηματογράφου, έχει την δική του ιστορία η οποία ξεκίνησε το 2009 με το πρώτο soundbar των Βρετανών το “σκέτο” Panorama (για ιστορικούς λόγους, μπορείτε να διαβάσετε την δοκιμή εδώ. Από τότε η εταιρία είχε δείξει ότι δεν αστειεύεται, ούτε κάνει υποχωρήσεις σε θέματα ποιότητας, θέσεις που δεν άλλαξε ούτε το 2013, όταν παρουσιάστηκε το Panorama 2 αλλά, κατά τα φαινόμενα, ούτε και τώρα, με το Panorama 3.
Το νέο Panorama διαθέτει προφίλ με χαμηλό ύψος που δεν ξεπερνά τα 65 χιλιοστά, ώστε να τοποθετείται εύκολα, και διαθέτει 13 μεγάφωνα, με ενσωματωμένο διπλό υπογούφερ και συνολική ισχύ ενισχυτών 400W. Το Panorama 3 είναι η πρώτη μπάρα της B&W η οποία διαθέτει ειδικές μονάδες Dolby Atmos που ακτινοβολούν προς την οροφή και υποστηρίζονται από τον σχετικό επεξεργαστή/αποκωδικοποιητή.
Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα καλώδιο HDMI για να συνδέσει το Panorama 3 με την τηλεόρασή του και μπορεί να πραγματοποιήσει ασύρματο streaming ήχου μέσω AirPlay2 και Bluetooth/aptX, ενώ υποστηρίζεται και Spotify Connect. Μέσω της εφαρμογής της B&W υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης σε γνωστές συνδρομητικές ή δωρεάν υπηρεσίες streaming (Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, Tidal και TuneIN).

info: Audio Group Greece, τηλ.: 210-672.1200, https://audiogroup.com.gr/, https://www.bowerswilkins.com/