Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/10/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο δωδεκάιντσο sub από την ATC.

Νέο δωδεκάιντσο sub από την ATC.
2022/07/18, [δ.τ.]

Η ATC ανακοίνωσε το νέο ενεργό υπογούφερ SCS70, με 12-ιντσο γούφερ, το οποίο προορίζεται για χρήση σε συνεργασία με τα ενεργά στούντιο μόνιτορ της εταιρίας και είναι κατάλληλο για δικαναλικά και πολυκαναλικά συστήματα περιλαμβανόμενων και αυτών που υποστηρίζουν Dolby Atmos. To sub θα είναι διαθέσιμο με δύο κωδικούς, τον SCS70 Prο, κατάλληλο για τοποθέτηση στον ελεύθερο χώρο και το SCS70iW Pro, βελτιστοποιημένο για τοποθέτηση εντός τοίχων (flash/in-wall).
Το μεγάφωνο που χρησιμοποιείται είναι καινούριο και έχει αναπτυχθεί από την ATC ειδικά για να καλύψει τις τέσσερις κατώτερες οκτάβες του φάσματος. Το μαγνητικό διάκενο έχει μήκος 30 χιλιοστά, είναι το μακρύτερο που έχει χρησιμοποιήσει η εταιρία σε μεγάφωνό της και για να λειτουργήσει απαιτεί ένα ιδιαίτερα “βαρύ” μαγνητικό σύστημα από Νεοδύμιο, με διάμετρο 6 ιντσών, επίσης το μεγαλύτερο που έχει σχεδιάσει η ATC.
Το γούφερ υποστηρίζεται από έναν, επίσης νέο, ενισχυτή τάξης ΑΒ, με ισχύ 300W και αναλογικό φίλτρο Linkwitz-Riley τέταρτης τάξης, καθώς και από όλα τα απαραίτητα για την ενσωμάτωση του σε κάθε σύστημα, περιλαμβανόμενων τυποποιημένου φίλτρου στα 80Hz, του διακόπτη αναστροφής της φάσης, ρυθμιστικό συνεχούς ρύθμισης της φάσης και βηματικού εξασθενητή. Το πακέτο των συνδέσεων είναι αυστηρά Pro, περιλαμβάνοντας δύο εισόδους XLR για χρήση stereo/LFE και δύο εξόδους XLR για σύνδεση των ενεργών δορυφόρων ή για daisy-chaining.
Το SCS70 είναι κατάλληλο, μεταξύ άλλων, για τα SCM12 Pro, SCM20A Pro, SCM25A Pro, SCM45A Pro και SCM50A Pro.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://atc.audio/