Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/06/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


CA1000: Όχι φορητός, όχι επιτραπέζιος, “carryable”.

CA1000: Όχι φορητός, όχι επιτραπέζιος, “carryable”.
2022/01/14, [εταιρικό website]

Η Astell&Kern χαρακτηρίζει τον CA1000 ως “μεταφερόμενο” ενισχυτή ακουστικών, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι μπορεί να του αλλάξετε εύκολα χώρο, αλλά όχι να τον έχετε παντού μαζί σας, on-the-go. Δεν είναι κακή ιδέα, αφού δεν είναι σπάνιο να θέλεις να πάρεις μαζί σου έναν καλό ενισχυτή ακουστικών, χωρίς να έχεις την ανάγκη (και τους περιορισμούς) του portable.
Με βάση αυτά, ο CA1000, απαλλαγμένος από την ανάγκη να είναι πολύ μικρός, προσφέρει ένα σημαντικό πακέτο συνδέσεων, στο οποίο περιλαμβάνονται έξοδοι TRS 3,5 και 6,25mm για single ended συνδέσεις ακουστικών και έξοδοι 2,5mm και 4,4mm για balanced συνδέσεις, ψηφιακές είσοδοι και έξοδοι (οπτική, ομοαξονική και USB-C) και αναλογικές είσοδοι και έξοδοι (RCA), ενώ ένα καλοσχεδιασμένο user interface με οθόνη αφής επιτρέπει τους σχετικούς χειρισμούς.
Η συσκευή είναι βασισμένη σε τέσσερα τσιπ d/a της ESS (ES9068AS) και υποστηρίζει streams με sample rate μέχρι 32/384 και DSD512. Ο ενισχυτής ακουστικών είναι ρυθμιζόμενος ως προς κέρδος (σε τέσσερα επίπεδα) και μπορεί να αναπτύξει μεγάλες στάθμες στην έξοδο, μέχρι 15V, ώστε να οδηγεί και ακουστικά με μεγάλη ονομαστική αντίσταση. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα ασύρματου streaming μέσω Bluetooth v5.0 με codec aptX HD και LDAC. Ο ενισχυτής ακουστικών διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενο cross-feed για καλύτερη απόδοση της στερεοφωνικής εικόνας μέσω ακουστικών.
Η ενσωματωμένη μπαταρία έχει χωρητικότητα 8,400mAh και προσφέρει αυτονομία που μπορεί να φτάσει τις 10 ώρες. Ο φορτιστής υποστηρίζει mode υψηλού ρεύματος (9V/3Α), με την πλήρη φόρτιση να διαρκεί 2,5 ώρες και μια ώρα φόρτισης να προσφέρει το 50% της αυτονομίας.