Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/05/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της AIAIAI στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της AIAIAI στην ελληνική αγορά.
2022/05/04, [δ.τ.]

Με έτος ίδρυσης το 2006, η AIAIAI είναι μια εταιρία κατασκευής ακουστικών από την Δανία η οποία απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους οικιακούς χρήστες αλλά, ταυτόχρονα, δεν διστάζει να διαφοροποιηθεί, προσφέροντας και μια λύση βασισμένη σε modular αρχιτεκτονική! Αντιπροσωπεύεται, πλέον, στην ελληνική αγορά από την Ελίνα.
Το βασικό μοντέλο της εταιρίας είναι το TMA-2 ένα over-ear ακουστικό με διαφράγματα 40 χιλιοστών το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν καλό ήχο για επαγγελματική, οικιακή αλλά και on-the-move χρήση (η αντίσταση των 32Ω τα κάνει κατάλληλα για χρήση με προσωπικά media players). Από πλευράς αισθητικής, αυτό που τραβά την προσοχή είναι τα pads των ακουστικών τα οποία χρησιμοποιούν Alcantara, ένα συνθετικό υλικό που προσομοιάζει δέρμα σουέντ, πολύ δημοφιλές στην αυτοκινητοβιομηχανία.
Το κορυφαίο μοντέλο της AIAIAI είναι το TMA-2 Wireless+, μια ασύρματη εκδοχή των TMA-2 το οποίο χρησιμοποιεί μια ειδική, lossless, τεχνολογία ασύρματης ζεύξης η οποία εγγυάται πολύ μικρή καθυστέρηση (κρίσιμη παράμετρος, κυρίως σε pro- εφαρμογές) αλλά και συμβατική τεχνολογία Bluetooth v5.0 για ασύρματη χρήση και αυτονομία 80 ωρών.
Σίγουρα, η πλέον ενδιαφέρουσα ιδέα της AIAIAI είναι η αρθρωτή αρχιτεκτονική των ακουστικών της, μια προσέγγιση που επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει τον ήχο, την εφαρμογή, ακόμη και το καλώδιο, στις προσωπικές τους προτιμήσεις. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές κάψες (με διαφορετικό ηχητικό χαρακτήρα και δυνατότητα ασύρματης ζεύξης), πέντε διαφορετικά pads (on-ear, over-ear, με αλκαντάρα, μικροΐνες, τεχνητό δέρμα ή αφρώδες Repreve), έξι στέκες (από τις οποίες οι δύο υποστηρίζουν ασύρματη ζεύξη) και οκτώ διαφορετικά καλώδια για να συνθέσει το δικό του σύστημα ή, ακόμη, να φτιάξει ένα σύστημα που αλλάζει ανάλογα με την χρήση.
Περισσότερες πληροφορίες για την AIAIAI και τα προϊόντα της μπορείτε να πάρετε από τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, ΕΛΙΝΑ.

info: ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ, τηλ.: 210-883.0311, https://www.elina.gr/, https://aiaiai.audio/