Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/04/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Triangle: Επετειακά Antale και Comète για τα 40 χρόνια της εταιρίας.

Triangle: Επετειακά Antale και Comète για τα 40 χρόνια της εταιρίας.
2021/03/19, [εταιρικό website]

Ο γνωστός Γάλλος κατασκευαστής, παρουσίασε τις επετειακές εκδόσεις δύο εξαιρετικά επιτυχημένων, ιστορικών, μοντέλων του, του Antale και του Comète για να εορτάσει τα 20 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας. Τα δύο ηχεία δεν διαφοροποιούνται μόνο σε θέματα αισθητικής αλλά χρησιμοποιούν καλύτερης ποιότητας υλικά στα φίλτρα και ειδικά σχεδιασμένες μονάδες, ενώ οι καμπίνες τους βασίζονται στις κορυφαίες σειρές Signature και Magellan.
Σε ό,τι αφορά τα μεγάφωνα, η Triangle χρησιμοποιεί ένα νέο τουίτερ με θόλο από επιχρυσωμένο Μαγνήσιο, ενώ το παραδοσιακό μιντ/γούφερ των Γάλλων παραμένει στην ίδιο λογική (με κώνο από επεξεργασμένο χαρτί) αλλά έχει διαφορετικό προφίλ, στοιχείο που εξασφαλίζει καλύτερη απόκριση, ειδικά στις χαμηλές συχνότητες, αναφέρει η εταιρία. Το Antal, το οποίο είναι δαπέδου, χρησιμοποιεί και δύο γούφερ νέας γενιάς, με κώνο που βασίζεται σε δύο διαφορετικές συνθέσεις χαρτοπολτού που συνδέονται με ένα μείγμα λιναρόσπορου και ανθρακονημάτων. Το αποτέλεσμα, λένε οι Γάλλοι, είναι χαμηλότερες παραμορφώσεις παρά τις μεγάλες διαδρομές που μπορεί να κάνει ο κώνος.
Τα ηχεία χρησιμοποιούν την ίδια ποιότητα καλωδίων με αυτήν της σειράς Signature και τα φίλτρα βασίζονται σε πηνία χωρίς πυρήνα, κεραμικές αντιστάσεις και πυκνωτές MET. Οι ακροδέκτες σύνδεσης είναι κατασκευασμένοι από επιχρυσωμένο αλουμίνιο.
Οι καμπίνες βασίζονται σε MDF πολύ υψηλής πυκνότητας, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούν τα ηχεία Signature/Magellan με τοιχώματα πάχους μέχρι 23mm και πολλαπλές εσωτερικές ενισχύσεις.
Τα επετειακά Antal και Comète θα συνοδεύονται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://www.trianglehifi.com/