Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/06/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα γκάμα καλωδίων από την Siltech.

Νέα γκάμα καλωδίων από την Siltech.
2021/05/11, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής καλωδίων παρουσίασε πρόσφατα μια νέα γκάμα, η οποία ονομάζεται Classic Legend, βασίζεται σε ένα νέο κράμα αγωγού και θα αποτελείται από τρεις σειρές, με κωδικούς 380, 680 και 880, με μοντέλα interconnect, ηχείων και ισχύος.
Το νέο κράμα από το οποίο αποτελούνται οι αγωγοί των καλωδίων ονομάζεται G9 και αποτελείται από άργυρο και χρυσό. Οι αγωγοί G9 συνδυάζονται με διηλεκτρικό τριών στρώσεων και μια βελτιωμένη θωράκιση, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ένα καλώδιο πολύ ανθεκτικό στον θόρυβο.
Ο αγωγός G9 είναι η ένατη (προφανώς!) γενιά αγωγού της Siltech, η οποία ξεκίνησε με τον G1, από καθαρό άργυρο. Η προσθήκη χρυσού, σύμφωνα με την εταιρία, βελτιώνει την κρυσταλλική δομή του αγωγού, καλύπτοντας τις μικροσκοπικές ασυνέχειες που εμφανίζονται στον άργυρο και ταυτόχρονα οδηγεί σε ένα καλώδιο που απαιτεί λιγότερο “στρώσιμο”, διαδικασία που δεν ξεπερνά, πλέον, τις 100 ώρες.
Το διηλεκτρικό των Classic Legend συνδυάζει τεφλόν (το αυθεντικό υλικό της DuPont και PEEK (πολυαιθερική αιθερική κετόνη), μια προσέγγιση η οποία, σύμφωνα με την εταιρία, εξασφαλίζει χαμηλότερες παραμορφώσεις και 1,5 φορές πιο αποτελεσματική μόνωση. Τα καλώδια της σειράς έχουν χαμηλή χωρητικότητα και “εξαιρετική χαρακτηριστικά στις υψηλές συχνότητες”, αναφέρει η Siltech.
Η πλήρης γκάμα περιλαμβάνει τρία καλώδια interconnect (380i, 680i και 880i), ένα καλώδιο για χρήση σε συνδέσεις γείωσης (Zero Ohm Link), τρία καλώδια σύνδεσης ηχείων (380L, 680L και 880L), τρία καλώδια ισχύος (380P, 680P και 880P) καθώς και τρία καλώδια για ψηφιακές συνδέσεις, το 380D (για συνδέσεις S/PDIF) το 380 USB (Data/USB) και το Network (Data/Ethernet).

info: Anquan AV, τηλ.: 210-613.3441, https://www.anquan-av.com/, https://www.siltechcables.com/