Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/06/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Rotel ανακοίνωσε MKII εκδόσεις για τρεις ολοκληρωμένους της.




Η Rotel ανακοίνωσε MKII εκδόσεις για τρεις ολοκληρωμένους της.
2021/04/19, [δ.τ.]

O γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε νέες εκδόσεις τριών ολοκληρωμένων ενισχυτών, A14MKII, RA-1572MKII και RA-1592MKII, στις οποίες έχουν γίνει αλλαγές σε επίπεδο κυκλώματος και εξαρτημάτων, βασισμένες στην εμπειρία της εταιρίας από τον σχεδιασμό της νέας σειράς Mitchi.
Και οι τρεις νέες συσκευές διαθέτουν ενσωματωμένο DAC, βασισμένο σε τσιπ της Texas Instruments, το οποίο μπορεί να διαχειριστεί σήματα 32-bit/384kHz, περιλαμβάνουν θύρες USB, είσοδο phono (MM) και είναι συμβατές με το οικοσύστημα Roon, ενώ επιτρέπουν και ασύρματο streaming μέσω Bluetooth aptX/AAC.
Στο εσωτερικό των συσκευών έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές εξαρτημάτων, με 25 νέα εξαρτήματα στον A14MKII, 33 νέα εξαρτήματα στον RA-1572MKII και 18 νέα εξαρτήματα στην περίπτωση του κορυφαίου μοντέλου, RA-1592MKII. Με βάση τις περιγραφές τις εταιρίας, ο μεγαλύτερος αριθμός των αλλαγών αφορά σε πυκνωτές, σύζευξης (μέσω των οποίων περνά το σήμα) και φίλτρων τροφοδοσίας με τα νέα εξαρτήματα να έχουν μικρότερες ανοχές, ενώ έχουν γίνει και αλλαγές στα τροφοδοτικά των συσκευών, χωρίς η εταιρία να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Με βάση τα όσα αναφέρονται στο σχετικό δελτίο τύπου, οι βελτιώσεις στο ακουστικό επίπεδο επικεντρώνονται στην καλύτερη στερεοφωνική εικόνα, η οποία στις εκδοχές MKII έχει μεγαλύτερο πλάτος και βάθος και καλύτερο εστιασμό.
Και οι τρεις συσκευές διαθέτουν παράκαμψη των ρυθμιστικών τονικότητας και δύο ομάδες εξόδων για ηχεία. Οι ενισχυτές θα είναι διαθέσιμοι σε μαύρο και ασημί φινίρισμα.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, http://www.laiosav.gr/, https://www.rotel.com/