Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/12/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Attessa: Νέα σειρά από την Roksan.

Attessa: Νέα σειρά από την Roksan.
2021/08/18, [εταιρικό website]

Ο στόχος της νέας σειράς, όπως αναφέρει η ίδια η Roksan, είναι να απευθυνθεί στους χρήστες που αναζητούν συσκευές εύκολες στην χρήση, η οποίες εκμεταλλεύονται τις τρέχουσες τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Τα προϊόντα της Attessa σχεδιάζονται στην Βρετανία και, όπως συμβαίνει με όλες τις συσκευές της Roksan, δεν παραμελούν καθόλου το κομμάτι της αισθητικής.
Η Attessa περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή/streamer, βασισμένο σε BluOS για την δημιουργία multi-room συστημάτων ο οποίος μπορεί να υποστηρίξει μεγάλο αριθμό διαφορετικών stream (πάνω από 20) και μέχρι 64 ζώνες. Ο έλεγχος γίνεται από εφαρμογή smartphone αλλά και από την πρόσοψη μέσα από ένα μίνιμαλ user interface βασισμένο σε jog dial. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του ψηφιακές και αναλογικές εισόδους αλλά και δυνατότητα ad-hoc streaming μέσω Bluetooth.
H σειρά διαθέτει, ακόμη, σύστημα πλατό/βραχίονα με ενσωματωμένο προενισχυτή phono (οι παλαιοί audiophiles ίσως θυμούνται ότι η Roksan υπήρξε από τους πρώτους κατασκευαστές που υιοθέτησαν αυτή την αρχιτεκτονική, δεκαετίες πριν), ολοκληρωμένο ενισχυτή (χωρίς δυνατότητα streaming) καθώς και ένα CD Transport.