Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/06/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Silent Power Collection από την iFi.

Silent Power Collection από την iFi.
2021/04/30, [δ.τ.]

Σε μια προσπάθεια να γίνουν οι προθέσεις της περισσότερο σαφείς, η iFi οργάνωσε μια πρόσφατη σειρά από αξεσουάρ που σχετίζονται με την ποιότητα τροφοδοσίας σε μια συλλογή την οποία ονομάζει “Silent Power”. Εδώ συναντούμε δύο γνώριμα προϊόντα της αλλά και δύο καινούρια καλώδια τροφοδοσίας.
Η σειρά περιλαμβάνει το DC Blocker και το GND Defender στα οποία έχουμε αναφερθεί αναλυτικώς πρόσφατα, εδώ. Εν τάχει,το DC Blocker χρησιμοποιείται για την καταστολή της συνιστώσας συνεχούς ρεύματος στην τάση τροφοδοσίας του δικτύου, ενώ το GND Defender είναι ένας έξυπνος διακόπτης ground lift ο οποίος “σπάει” τους βρόχους γείωσης σε ένα σύστημα.
Τα δύο νέα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην σειρά Silent Power είναι τα καλώδια τροφοδοσίας Nova και SuperNova. Και τα δύο περιλαμβάνουν πέντε αγωγούς μεγάλης διατομής από χαλκό συνεχούς χύτευσης OFHC (Oxygen-Free High thermal Conductivity), από τους οποίους τα δύο ζεύγη χρησιμοποιούνται για την γραμμή της φάσης και του ουδέτερου και ένας αγωγός για την γραμμή της γείωσης. Η δομή έχει ως κέντρο τον αγωγό της γείωσης ώστε να δημιουργείται ένα balanced καλώδιο που ελαχιστοποιεί τον κοινώς επαγώμενο θόρυβο, μια τεχνική την οποία η εταιρία ονομάζει Ground Zero. Τα καλώδια χρησιμοποιούν ως διηλεκτρικό τον αέρα, μέσω μιας εσωτερικής κατασκευής από πολυμερές υλικό το οποίο διατηρεί την γεωμετρία σταθερή.
Η διαφορά μεταξύ Nova και SuperNova έγκειται στο ότι το τελευταίο χρησιμοποιεί την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας ενεργού καταστολής θορύβου (Active Noise Cancellation II) της iFi καθώς και φίλτρο, τοποθετημένα σε ένα ξεχωριστό κυλινδρικό περίβλημα προσαρτημένο στο καλώδιο. Τα προϊόντα της σειράς Silent Power είναι ήδη διαθέσιμα με τιμές €149,- (DC Blocker), €129,- (GND Defender), €199,- (Nova, 1,8μ) και €399,- (SuperNova, 1,8μ).

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://ifi-audio.com/