Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/06/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Κορυφαίο Phono από την Gold Note.

Κορυφαίο Phono από την Gold Note.
2021/04/07, [δ.τ.]

Ο PH-1000 είναι ένας προενισχυτής φωνογραφικής κεφαλής σχεδιασμένος να καλύψει τις ανάγκες των πλέον απαιτητικών φίλων του βινυλίου. Ψηφιακός έλεγχος, πολύ μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης και κυκλώματα με διακριτούς ημιαγωγούς σε τάξη Α σχεδιασμένα με γνώμονα τον πολύ χαμηλό θόρυβο.
Ξεκινώντας από τις... βασικές δυνατότητες, ο PH-1000 διαθέτει τρεις συνολικά εισόδους (RCA και XLR) όπου μπορούν να συνδεθούν ισάριθμες κεφαλές. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ρυθμίσει το κέρδος σε 14 επίπεδα (από τα 31dB μέχρι τα 74dB), την αντίσταση σε 12 βήματα (από 10Ω μέχρι τα 100kΩ) και την χωρητικότητα σε 7 (από 0 μέχρι 1000pF). Για τις κεφαλές που δεν καλύπτονται από αυτές τις τιμές, υπάρχουν βύσματα (RCA και XLR) στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν dongles με τις κατάλληλες τιμές. Υπάρχει, επίσης υποηχητικό φίλτρο (10Hz, -36dB/oct) καθώς και επιλογέας για το το πώς θα διαχειρίζεται τα κανάλια ο προενισχυτής (Stereo, Stereo 180°, Mono, Mono 180° και Mono L), ενώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μια από τις 18 καμπύλες αποέμφασης που είναι διαθέσιμες, μια δυνατότητα που κάνει τον προενισχυτή κατάλληλο για την συντριπτική πλειοψηφία των χαράξεων που έχουν κυκλοφορήσει, περιλαμβανόμενων και αυτών των 78 στροφών και των μονοφωνικών.
Για την απίθανη περίπτωση που βρεθεί δίσκος για τον οποίο καμία καμπύλη δεν αποδεικνύεται κατάλληλη, ο PH-1000 περιλαμβάνει τέσσερις πλήρως διαμορφώσιμες (στο αναλογικό πεδίο) καμπύλες, για τις οποίες ο χρήστης μπορεί να ελέγξει την συχνότητα επίδρασης στην περιοχή των χαμηλών συχνοτήτων, το κέρδος στην ίδια περιοχή καθώς και την συχνότητα αποκοπής ψηλά.
Ο προενισχυτής είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, την “απλή” PH-1000 και την PH-1000 Line, με την δεύτερη να περιλαμβάνει ένα προενισχυτικό στάδιο στάθμης Line, υλοποιημένο και αυτό με διακριτούς ημιαγωγούς σε τάξη Α.
Και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν ενισχυτή ακουστικών με δυνατότητα επιλογής του κέρδους, ώστε να οδηγεί όλα τα είδη ακουστικών, καθώς και τηλεχειριστήριο. Ο έλεγχος της συσκευής γίνεται μέσω ενός περιστροφικού δρομέα (jog-dial) και όλες οι πληροφορίες απεικονίζονται σε μια έγχρωμη οθόνη.

info: Nexus Acoustics, τηλ.: 210-983.0207, http://www.nexusacoustics.com/, http://www.goldnote.it/