Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/06/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


CSA150: Ο κορυφαίος υβριδικός ολοκληρωμένος της Copland.

CSA150: Ο κορυφαίος υβριδικός ολοκληρωμένος της Copland.
2021/04/08, [δ.τ.]

Με βαρύ τροφοδοτικό, υψηλή ονομαστική ισχύ και δυνατότητα οδήγησης φορτίων μέχρι 2Ω, o CSA150 είναι ο κορυφαίος ολοκληρωμένος ενισχυτής της σειράς CSA, μια συσκευή η οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν να συνδυάσουν ένα εμπνευσμένο ενισχυτικό κύκλωμα με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες.
Ο ενισχυτής βασίζεται σε ένα προενισχυτή με στάδιο κέρδους το οποίο υλοποιείται με διπλοτριόδους (6922) και στάδιο απομόνωσης με MOSFET, μια προσέγγιση η οποία εξασφαλίζει πολύ καλή οδήγηση του ημιαγωγικού σταδίου ισχύος, το οποίο, πολωμένο σε τάξη ΑΒ, αποδίδει 2x150W/8Ω. Η ρύθμιση της στάθμης γίνεται με ποτενσιόμετρο της Alps. Η εταιρία αναφέρει ότι το τροφοδοτικό είναι “βαρύ” και η σταθεροποίηση εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια (με εξαίρεση το στάδιο εξόδου), περιλαμβάνοντας και τα drivers.
O CSA150 περιλαμβάνει ένα καλό πακέτο αναλογικών εισόδων, με τρεις single ended (RCA) και μια balanced (XLR) είσοδο line, είσοδο phono (MM) καθώς επίσης και βρόχο εγγραφής (Tape In/Out) και έξοδο προενισχυτή, ενώ υπάρχει και έξοδος ακουστικών (TRS, 6,35mm).
Όσοι θέλουν να διαχειριστούν ψηφιακά media, έχουν στην διάθεσή τους ενσωματωμένο DAC, βασισμένο στο ES9018 της ESS, το οποίο είναι συνδεσμολογημένο σε τοπολογία quad-mono (με τέσσερα κανάλια d/a συνδεδεμένα παράλληλα ανά κανάλι εξόδου, ώστε να εξασφαλίζεται καλύτερη γραμμικότητα). Στις ψηφιακές εισόδους περιλαμβάνονται συμβατικές είσοδοι (ομοαξονική και οπτική), ενώ υπάρχει ακόμη θύρα USB (με δυνατότητες διαχείρισης streams μέχρι 32/384) καθώς και προαιρετικό άρθρωμα ασύρματου streaming Bluetooth aptX HD.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-522.1524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://copland.dk/